Forum » Kaj kupiti » Fuji S5500 + TCON-17 (telekonvertor)
Fuji S5500 + TCON-17 (telekonvertor)
Black Dragon ::
Mene pa zanima, če lahko montiram Olympus TCON-17 (55mm navoj) na S5500?
S tem bi pridobil veliko na povečavi(37-630mm, 1.7x povečava). Cena je zelo primerna TCON-17 medtem ko je cena orginalnega telekonvertorja za Fuji fotoaparate previsoka in povečava je manjša 1.5x TL-FX9B
Fuji S5500 + orginalni telekonvertor
Čeprav se bo zdela 10x optična povečava večini zadostna... pri meni ni tako zato rabim dodatni telekonvertor , zato prosim vse ki se spoznate na telekonvertorje na mi odgovorijo, ker sem v dilemi
Hvala in LP
Black Dragon
S tem bi pridobil veliko na povečavi(37-630mm, 1.7x povečava). Cena je zelo primerna TCON-17 medtem ko je cena orginalnega telekonvertorja za Fuji fotoaparate previsoka in povečava je manjša 1.5x TL-FX9B
Fuji S5500 + orginalni telekonvertor
Čeprav se bo zdela 10x optična povečava večini zadostna... pri meni ni tako zato rabim dodatni telekonvertor , zato prosim vse ki se spoznate na telekonvertorje na mi odgovorijo, ker sem v dilemi
Hvala in LP
Black Dragon
Time will tell.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri digitalni fotoaparat za okoli 100 KOddelek: Kaj kupiti | 3144 (2632) | gremlinatorv |
» | Če ma kdo kaj pojma o objektivih, naj mi svetuje.Oddelek: Kaj kupiti | 1234 (1061) | tec |
» | Pomoč pri izbiri digitalnega fotoaparata....Oddelek: Kaj kupiti | 2545 (2139) | Koci |
» | Kaj men ite o Olympus C-750 UltraZoom digitalni fotoaparat + Lexar xD 128 MBOddelek: Kaj kupiti | 1125 (1040) | Krofojed |
» | Katero compact flash karticoOddelek: Kaj kupiti | 918 (845) | digitalc |