» »

Bluetooth

Bluetooth

sparco_ ::

Am....mene zanima kje je na service pack 2 bluetooth povezava al če se da kje dobit?:)) Rabim ker mam novo Motorolo V525 pa bi mel povezavo iz PC ja na mobitel!Nujno nucam info.!
  • spremenil: sparco_ ()

harvey ::

Vprašanje samo mi ni povsem razumljivo predvsem tole " kje dobit", zato je odgovor splošen.

1. Seveda moraš imeti ustrezno napravo - npr. USB/PCI Bluetooth adapter ali pa samo osnovna ploščo s to podporo (predvsem prenosniki imajo navadno tako rešitev), da lahko naprave med seboj tako komunicirajo - brezzično.
2.Operacijski sistem sam zašteka bluetooth napravo, ki jo imaš in jo tudi sam namesti (ikonca v opravilni vrstici ali pa v nadzorni plošči). Vendar so v kombinaciji z napravami, ki jih sp2 zazna kot generične Bluetooth adapterje (belkin, msi, levelone..) problemi in je tako lahko mimogrede precej telovadbe, da se zadeva spravi v delovanje.
3. Ko so ti predpogoji izpoljnjeni je na vrsti seznanjanje bluetooth naprav (paring) in nato, če je vse po sreči, zadeve delujejo v obe smeri PC< - >GSM.

sparco_ ::

Ja saj sn ugotovil da je nekje not Bluetooth ker sn poiskal v pomoč in podpora!Ampak tam piše da moram nastaviti v brezžičnih orežjih!Samo tam tega ni, ker sn šel 100x skoz pa ga nisn našel!Nastavati je samo problem to me zanima če ve kateri ki si je že naštelal!

harvey ::

Ja saj sn ugotovil da je nekje not Bluetooth ker sn poiskal v pomoč in podpora!

Mi lahko prosim zaupaš, kako si to ugotovil?

Ne vem kaj te mede. Če bi povedal, kaj imaš za eno zadevo, bi bi tudi lažje kdo svetoval, ki si je "že naštelal". Se ti ne zdi?

Morda imaš prenosni računalnik. Nekateri imajo je nek knof, ki ga je pred tem seveda potrebno vklopiti. Navadno velja, da naprave delujejo bolje, če so vklopljene. :-))

Kolikor sem dosedaj delal z BT variatami in sp2 poteka takole.

Z desno tipko sem kliknil na ikonco v opravilni vrstici ali v nadzorni plošči sem dal Add/Dodaj napravo. Na telefonu sem pa vklopil BT povezavo. GSM aparat je zaznalo. Nato sem poslal ključa za seznanjanje (paring) in to je to.

Sicer pa je tuleveč kot lepo razloženo kako se tem stvarem streže.

sparco_ ::

To add a Bluetooth device to your computer, you can use the Add Bluetooth Device Wizard. To configure a Bluetooth connection, you use the Bluetooth Devices item in Control Panel.

Ja res da lepo piše vse kak pa kaj! Samo moj problem je to da ne znam naštelat BT povezave!!! To mene zanima pa ne zazna mi pa tak dalje! Pa niam laptopa! Osebni računalnik. Jaz to ne znam naštelat ker nikje ne najdem BT povezave! To če si že naštelal mi prosim povej kako! Al ni al pa sn jaz neumen!:(

harvey ::

Ali imaš pod Device Manager/Upravitelj naprav bluetooth ikono?

Ter če ti zgleda kaj temu podobno:


Dragače je zguba cajta.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik HP G72 in težave z bluetoothom

Oddelek: Strojna oprema
121521 (1244) clip
»

Win XP SP2 in Blutooth

Oddelek: Pomoč in nasveti
81925 (1770) jast
»

nokia 6600

Oddelek: Mobilne tehnologije
111938 (1455) Goldee
»

Problem z BLUETOOTH

Oddelek: Mobilne tehnologije
91861 (1508) duke666
»

Win XP SP2 in bluetooth

Oddelek: Mobilne tehnologije
82362 (2021) harvey

Več podobnih tem