Forum » Strojna oprema » DFI LanParty temp. senzor
DFI LanParty temp. senzor
cole-22 ::
Na Smartguardianu mi kaže takoj ob zagonu rač. 49 stopinj in potem pade za kake 3-4 stopinje
Če pa pogledam na program Everest imam pa na začetku 32 stopinj kasneje pa za kake 2-3 stopinje višje (na Idle)
Kaj je sedaj pravilno?Pa kako je lahko taka razlika?Če potipam Quler je mlačen.Tudi namazal sem še enkrat in ni razlike...
Če pa pogledam na program Everest imam pa na začetku 32 stopinj kasneje pa za kake 2-3 stopinje višje (na Idle)
Kaj je sedaj pravilno?Pa kako je lahko taka razlika?Če potipam Quler je mlačen.Tudi namazal sem še enkrat in ni razlike...
Primoz78 ::
Poglej mojo temo o MSI K8N NEO2...podobna fora pri meni...temperatura skace za 10 stopinj...senzor je direktno na diodi verjetno zato je to.
Lp Primoz
p.s. Tista dva programa pa verjetno odcitujeta temperaturo iz razlicnih senzorjev.
Lp Primoz
p.s. Tista dva programa pa verjetno odcitujeta temperaturo iz razlicnih senzorjev.
cole-22 ::
Hmmm sam je čudn vse skupi...
Zdej sem zagnal CPU burn in gledu temperature in na Everestu se temp. sploh ni dvigala Samo na Smartguardianu!To se pravi, da na Everestu sploh ne kaže pravilno.Samo ne more biti temp. tako velika.Ali lahko?Ker na prejšnji plati z istim procesorjem je bila temperatura normalna in tudi na Everestu je kazalo pravilno ker se je temp. lepo dvigala ob obremenitvi.Nevem zakaj se sedaj ne.
Zakaj mi kaže tako visoko temp?Res da ni neka huda pasta in da je box hladilnik...Samo na prejšnji plati je bilo vse ok.Sem tudi ponovno namestil quler in je isto
Zdej sem zagnal CPU burn in gledu temperature in na Everestu se temp. sploh ni dvigala Samo na Smartguardianu!To se pravi, da na Everestu sploh ne kaže pravilno.Samo ne more biti temp. tako velika.Ali lahko?Ker na prejšnji plati z istim procesorjem je bila temperatura normalna in tudi na Everestu je kazalo pravilno ker se je temp. lepo dvigala ob obremenitvi.Nevem zakaj se sedaj ne.
Zakaj mi kaže tako visoko temp?Res da ni neka huda pasta in da je box hladilnik...Samo na prejšnji plati je bilo vse ok.Sem tudi ponovno namestil quler in je isto
Scorpia ::
Men večkrat pride do takih razlik, če računalnik čistim, ko mu povlečem vse komponente ven. Ko pa dam nazaj, mi temp. procesorja naprej kaže 33 stopinj, pol gre vse nižje. enkrat mi je celo pokazal -13 stpinj (ko bi vsaj bilo tko). Pa tudi voltažo je narobe kazal.
Drgač pa mi je zmeraj pomagal reset biosa, pa je spet kazal pravilno.
Drgač pa mi je zmeraj pomagal reset biosa, pa je spet kazal pravilno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overclockanje e6550 ter težava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8748 (7084) | Gregc69 |
» | Temperatura procesorja in procesorskih jederOddelek: Strojna oprema | 1879 (1385) | x45 |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9088 (6487) | Vuli |
» | Navijanje E6750...Oddelek: Navijanje | 3051 (2147) | Svizec69 |
» | a je moj procesor vroč?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2062 (1504) | MyName |