Forum » Omrežja in internet » Prekoraceni download?
Prekoraceni download?
Racko ::
misso ::
Pritožita se na SIOL in da hočeta višjo položnico zato ker ti linija večjo hitrost omogočata .
p.s. meni do največ 110 dol vleče
p.s. meni do največ 110 dol vleče
OmegaBlue ::
Čisto normalno za SiOL ne se sekirat - včasih pride do prekoračitev.
Meni je recmo vleklo že 940kB/s in imam 1Mbit paket.
P.S.
Je pa res da imam siol tv in je modem odprt do full :) samo to je bilo ekrat zaradi njihove napake :) so nažalost popravili samo zdaj nekako stalno vleče od 200 do 300 kB/s na 1Mbit paketu - go figure.
Meni je recmo vleklo že 940kB/s in imam 1Mbit paket.
P.S.
Je pa res da imam siol tv in je modem odprt do full :) samo to je bilo ekrat zaradi njihove napake :) so nažalost popravili samo zdaj nekako stalno vleče od 200 do 300 kB/s na 1Mbit paketu - go figure.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
dxx ::
Ali ima kdo tak upload?
Siol ADSL 2048/384
Upload:
4,76MB/s
Če mene vprašate to samo piše. Imam pa kolega ki dela na perftechu in je rekel da oni tudi strankam odprejo na neomejeno, šele ko ugotovijo da začne UL/DL presegati zakupljene širine pipce potem ga zmanjšajo, možno zato začne DL/UL z tolk visoko cifro, ker če ste opazil potem počasi pada in se ustavi tam nekje okoli zakupljene širine.
Siol ADSL 2048/384
Upload:
4,76MB/s
Če mene vprašate to samo piše. Imam pa kolega ki dela na perftechu in je rekel da oni tudi strankam odprejo na neomejeno, šele ko ugotovijo da začne UL/DL presegati zakupljene širine pipce potem ga zmanjšajo, možno zato začne DL/UL z tolk visoko cifro, ker če ste opazil potem počasi pada in se ustavi tam nekje okoli zakupljene širine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dxx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 388324 (4882) | dussan |
» | Piratski zaliv z več kot milijon torrentov, 10 milijonov odjemalcevOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9082 (3961) | Relanium |
» | Telemach fura 10x hitrje (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5888 (3922) | Robert_S |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 35694 (18776) | RedOS |
» | ADSL tezaveOddelek: Omrežja in internet | 1761 (1058) | Hux |