Forum » Zvok in slika » servis zvocnikov
servis zvocnikov
jebesnick ::
ali obstaja ksna stacuna ali kaksen privatnik ki se ukvarja z popravilom zvocnikov
da bi mi zamenjal samo gumo okol membrane ali celo membrano z gumo
da bi mi zamenjal samo gumo okol membrane ali celo membrano z gumo
gorann ::
a je to zagar iz gameljn ki ima servis akustike za bof ter bigbang?
ma ce je ko ga je*e, sem mel pr njemu eltine zvocnike 5.1 za hisni kino, no saj res niso nevem kaj, ampak imam iste probleme kot sem imel ze prej ko sem uveljavljal garancijo!!
tko da nemorem potem nc lepega napisat, pa se to... 4 tedne sem rabu da sm dobil isti shit nazaj kot sem ga poslal njemu!
ma ce je ko ga je*e, sem mel pr njemu eltine zvocnike 5.1 za hisni kino, no saj res niso nevem kaj, ampak imam iste probleme kot sem imel ze prej ko sem uveljavljal garancijo!!
tko da nemorem potem nc lepega napisat, pa se to... 4 tedne sem rabu da sm dobil isti shit nazaj kot sem ga poslal njemu!
jRk0 ::
Raspor obvlada zadevo, kolko vem. Za avtoakusticarje precej popravlja sube in vsi ga samo hvalijo...Popravi pa ti ama vse:) Lahko ti tudi parametre spremeni ce hoces:D
You fuck up once, you loose two teeth.
jRk0 ::
Am, ves mogoce kolko stane previjanje iz 4 ohm na 2 ohma? :)
al pa 2x4ohm.
al pa 2x4ohm.
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | popravilo zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6952 (6640) | gzibret |
» | Menjava zvočnika na wooferju Logitech X-530Oddelek: Pomoč in nasveti | 1839 (1565) | Janac |
» | avtoakustika??Oddelek: Zvok in slika | 2664 (2152) | levy |
» | počena membrana na zvočinkuOddelek: Zvok in slika | 3969 (3675) | wooted |
» | Okvara zunanjih obes membran basovskih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 2080 (1929) | glinik |