Forum » Programska oprema » .bin problem
.bin problem
matic ::
Problem je tak.
Nekdo mi je posnel nek program (2cdja) z neta in zapeku na cd. Fileti so komprimirani z ACEjem.. odarhiviram in dobim en ogormen .bin file.. po vsej verjetnosti je to binnary file - neke vrste image file! Mi kdo lahko povek kako lahko sedaj iz tega kaj izvlecem!? Verjetno bom moral posnet se 2cdja.. ali je mozno da tudi ne?
Danke! ;)
Nekdo mi je posnel nek program (2cdja) z neta in zapeku na cd. Fileti so komprimirani z ACEjem.. odarhiviram in dobim en ogormen .bin file.. po vsej verjetnosti je to binnary file - neke vrste image file! Mi kdo lahko povek kako lahko sedaj iz tega kaj izvlecem!? Verjetno bom moral posnet se 2cdja.. ali je mozno da tudi ne?
Danke! ;)
matic ::
ja mislim da sta res tut CUE.. in kaj je to? Kao informacija in ostali podatki za CD? in kje nej dobim ta CDRWin? Ne gre to z nicemer drugim? Nero, winOnCD, easyCD? Sploh pa je nujnu pect CD.. mors se 2cdja porabt? itaq rabim samo za instalacijo!
JLP ::
U CUE piše podatke glede BIN fajla. Tko da u CDRWin odpreš CUE (to je cuesheet) in pol se ti podatki uporabjo pr peki BIN fajla na CD. Da se tud u Nerotu pečt sam znajo kaki fajli delat probleme. Probej. CDRWin pa dobiš na http://www.goldenhawk.com/.
Live long and prosper!
PaJo ::
Ja kakor ti je bilo ze zgoraj povedano rabis za ta .bin fajl zapect CDRwin, ce pa zelis samo pogledati kaj je sploh v tem bin fajlu in ga simulirat da se obnasa kod cd-rom pa si poglej tole: Demon tools. Stvar zna simulirat skoraj vse image fajle, ki so na voljo. Pa obilo uzitkov
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIN datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 5131 (4571) | elninko |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3973 (2990) | Soni |
» | Problem pri snemanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 777 (699) | smarty |
» | bin &cueOddelek: Programska oprema | 843 (770) | mmisv |
» | Bin fileOddelek: Programska oprema | 1795 (1677) | kljukec |