» »

.bin problem

.bin problem

matic ::

Problem je tak.

Nekdo mi je posnel nek program (2cdja) z neta in zapeku na cd. Fileti so komprimirani z ACEjem.. odarhiviram in dobim en ogormen .bin file.. po vsej verjetnosti je to binnary file - neke vrste image file! Mi kdo lahko povek kako lahko sedaj iz tega kaj izvlecem!? Verjetno bom moral posnet se 2cdja.. ali je mozno da tudi ne?

Danke! ;)

JLP ::

Zažen CDRWin in zapec ta dva BIN fajla. Verjetn sta tud 2 CUE fajla?
Live long and prosper!

matic ::

ja mislim da sta res tut CUE.. in kaj je to? Kao informacija in ostali podatki za CD? in kje nej dobim ta CDRWin? Ne gre to z nicemer drugim? Nero, winOnCD, easyCD? Sploh pa je nujnu pect CD.. mors se 2cdja porabt? itaq rabim samo za instalacijo!

JLP ::

U CUE piše podatke glede BIN fajla. Tko da u CDRWin odpreš CUE (to je cuesheet) in pol se ti podatki uporabjo pr peki BIN fajla na CD. Da se tud u Nerotu pečt sam znajo kaki fajli delat probleme. Probej. CDRWin pa dobiš na http://www.goldenhawk.com/.
Live long and prosper!

PaJo ::

Ja kakor ti je bilo ze zgoraj povedano rabis za ta .bin fajl zapect CDRwin, ce pa zelis samo pogledati kaj je sploh v tem bin fajlu in ga simulirat da se obnasa kod cd-rom pa si poglej tole: Demon tools. Stvar zna simulirat skoraj vse image fajle, ki so na voljo. Pa obilo uzitkov:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BIN datoteka

Oddelek: Pomoč in nasveti
205071 (4511) elninko
»

*.bin , *.cue....kaj storiti

Oddelek: Programska oprema
353927 (2944) Soni
»

Problem pri snemanju

Oddelek: Pomoč in nasveti
5756 (678) smarty
»

bin &cue

Oddelek: Programska oprema
7817 (744) mmisv
»

Bin file

Oddelek: Programska oprema
81770 (1652) kljukec

Več podobnih tem