Forum » Kaj kupiti » se spača pekača s hitrostjo 16
se spača pekača s hitrostjo 16
frik ::
se splača pekača( recimo teaca 16) mi do delu tak hit in bo presnel naprimer musko z dobro kakaovostjo tako da se bo dal normaln poslušat al bo posnel z motnjami in bom mogu pol jst recimo na 8x snemat
kaj je to
kaj je to
Dalmatinc ::
Nevem če se ti splača; jst kopujem pekača z 1x hitrostjo ali max dvakratno......in meni bi to zadostovalo če bi ga le dobil zelo zelo poceni; kar se pa tebe tiče pa ne vem !
ChiefThunder ::
kokr sem jz vidu je razlika med 12* in 16* 1-2 jurja. kup pol slednjega, čeprav ni velikih razlik, vsaj pomoje...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
krucymucy ::
Po moje bi prislo pri snemanju muske na 16x hitrosti do kar precejsnjih motenj!!!
Za sebe snemam z 2x hitrostjom, ker je pri vec ze vse neki cudn!!! Za druge seveda z vec
Za sebe snemam z 2x hitrostjom, ker je pri vec ze vse neki cudn!!! Za druge seveda z vec
Liker ::
Mislim da ne bi smelo prihajati do napak pri peki glasbe, vsaj uradno ne.
Drugače pa se izjemno pozna kvaliteta plošč. Po mojih izkušnjah se zelo dobro obnesejo traxdata plošče. Sm probu tud velik drugih (noname, fuji, maxtor, tdk,...) pa se ni obneslo (beri: šumi pri predvajanju glasbe). Drugače pa pečem glasbo pri 10x hitrosti s pekačem plextor 12/10/32 ATAPI. Še odgovor zakaj z 10x in ne z 12x : Ker nimam 12x CD-jev!
LP
Drugače pa se izjemno pozna kvaliteta plošč. Po mojih izkušnjah se zelo dobro obnesejo traxdata plošče. Sm probu tud velik drugih (noname, fuji, maxtor, tdk,...) pa se ni obneslo (beri: šumi pri predvajanju glasbe). Drugače pa pečem glasbo pri 10x hitrosti s pekačem plextor 12/10/32 ATAPI. Še odgovor zakaj z 10x in ne z 12x : Ker nimam 12x CD-jev!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hitrost in peka cd-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 4069 (3627) | frenk |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8772 (7018) | Zheegec |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5507 (4820) | wilecoyot |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6999 (5913) | City |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5875 (4868) | ender |