» »

PDF download

PDF download

civava23 ::

Na internet stran bi rad dal povezavo do PDF datoteke, ampak tako, da ko obiskovalec klikne na link - ikono se mu ponudi možnost da datoteko downlovda, ne pa da mu jo IE atomatsko odpre.

Nekaj sem že iskal to rešitev, pa mi je ne uspe najti. Če pa to ni mogoče pa bi vsaj rad, da mi odpre PDF v manjšem novem oknu, točno določenih dimenzij (npr 800x600) ne pa čez celo okno.

Hvala za pomoč !

McAjvar ::

afaik bo ie odprl pdf datoteko, ne glede na to, kaj caras. razen, ce imas spedenan download preko npr. kake php skripte, kjer posljes zraven se kak header, s katerim tudi ieju dopoves, da zelis forsirati download in ne direkten ogled datoteke. ce to moznost imas, se pravi php skripte, ti lahko postam headerje, s katerimi ie spravis do tega, da shrani fajl. problem je namrec v tem, da se ie dela pametnega in ponavadi ignorira headerje in gre sam gledat datoteko, kaksnega formata je in se sam potem odloci, kaj bo z njo naredil... no ja... upam, da se da tudi tako, kot ti zelis, bom zato pocakal, kaj drugi menijo. tudi meni bo prav prislo to izvedet :)
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov

tec ::

Lahko pa podas se alternativo
Odpri dokument = neki.pdf
Prenesi dokument = neki.zip

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

open pdf file with word