Forum » Zvok in slika » Motnje v sliki - WinFast
Motnje v sliki - WinFast
Vanich ::
Torej, TV kartica Winfast TV2000 ustvarja motnje na televiziji, če je priklopljena preko razdelilca (Zwei Geraete Vertailer, hehehe, samo to piše na njemu) še na računalnik.
Kako bi se znebil teh motenj ???
Kako bi se znebil teh motenj ???
Bramac ^^ ::
Moja winfast TV2000 expert je tudi priklopljena preko razdelilca, ki je na tvju. Ampak s to razliko da pri meni vse lepo dela.
Vanich ::
Ful si mi pomagou, res.
Dej napiš še ker razdelilc maš.
Dej napiš še ker razdelilc maš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
LexLuthor ::
Meni povzroča motnje na televizorju, ampak samo dokler ne vklopim PVR-ja na računalniku. Potem motnje izginejo.
Mislim, da se ne da kaj pamatnega rešit. Jaz sem si naredil tako, da se ob zagonu računalnika avtomatsko vklopi PVR, pa so motnje samo toliko časa, da se računalnik zažene. Če pa obstaja kak boljši razdelilec pa sem za. Samo dostikrat imajo razdelilci (oziroma prehodne vtičnice) kar močno dušenje. Še najboljši so T razdelici.
Mislim, da se ne da kaj pamatnega rešit. Jaz sem si naredil tako, da se ob zagonu računalnika avtomatsko vklopi PVR, pa so motnje samo toliko časa, da se računalnik zažene. Če pa obstaja kak boljši razdelilec pa sem za. Samo dostikrat imajo razdelilci (oziroma prehodne vtičnice) kar močno dušenje. Še najboljši so T razdelici.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LexLuthor ()
Bramac ^^ ::
Ok. Razdelilc sm kupu v Merkurju. Prodajalec mi je reku, če imam preslab signal bom moral vzet tak razdelilec-adapter (cena 5k), ampak sem raje zadevo sprobal s cenejšim razdelilcem (pod 1k) in zadeva je delala. V tvojem primeru je najbolš, da greš v merkur pa malo vprašaš. Če se prav spomnim imam takega da je na eni strani ženski na drugi pa moški priključek. Lahko sem se pa tudi zmotil. Oprosti, ker ti ne morem točno povedati, katerega imam, ker ne morem in ne smem vleči TVja iz omare.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bramac ^^ ()
Turboslav ::
Jaz sem imel isti problem, s tem da sem imel motnje na računalniku, kjer je slika neznosno migetala oz. utripala.
Stvar sem rešil tako, da sem ozemljil razdelilec. Sedaj slika še vedno malce trepeta, ampak je pa vsaj gledabilno
Stvar sem rešil tako, da sem ozemljil razdelilec. Sedaj slika še vedno malce trepeta, ampak je pa vsaj gledabilno
Sir je dober
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UTP kabel in občutljivost na zunanje motnjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2806 (2442) | Ribič |
» | Kako na internetni kabel priklopit TV karticoOddelek: Omrežja in internet | 4199 (2765) | Brainstorm |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8559 (5531) | Pyr0Beast |
» | TV TUNEROddelek: Strojna oprema | 931 (761) | Coupe |
» | TV Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4378 (3426) | tec |