Forum » Strojna oprema » TV TUNER
TV TUNER
Dejcc ::
Zivjo!
Mislm kupt tv tuner LEADTEK WINFAST TV PVR2000, mamo pa kabelsko tv. Zdej mene zanima kva bi mogu se kupt da bi ta signal razdelil da lahko gledam tv na racunalniku kadar ostali gledajo svoje oddaje?
A kdo ve kje se take razdelilce dobi in kolk stanejo?
Lp!
Mislm kupt tv tuner LEADTEK WINFAST TV PVR2000, mamo pa kabelsko tv. Zdej mene zanima kva bi mogu se kupt da bi ta signal razdelil da lahko gledam tv na racunalniku kadar ostali gledajo svoje oddaje?
A kdo ve kje se take razdelilce dobi in kolk stanejo?
Lp!
boštjan ::
bof,big bang itd
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Jan987 ::
to je zlo pocen. več kot jurja (verjetno še man) ne more bit ker je čist simp zadeva.
drugač pa sem g nazadnje zasledu v kranju v big bangu pred neki časa ko sem jest to kupoval sam zdej že neki časa ne spremljam
drugač pa sem g nazadnje zasledu v kranju v big bangu pred neki časa ko sem jest to kupoval sam zdej že neki časa ne spremljam
KrCbelca ::
razdelilci, ah, ..
če nisi preveč natančen pa te ne mot če maš MAL slabšo sliko, pol kupš navadnga, ... drgač bi blo pa treba kakega bolšga kupt...
če nisi preveč natančen pa te ne mot če maš MAL slabšo sliko, pol kupš navadnga, ... drgač bi blo pa treba kakega bolšga kupt...
C2Q Q6600, P5W DH Deluxe,6GB 800MHz Rama
GF 8600gt, 2xSataII WD 250GB, LC Power 550W Green Power
----watter in my vains----
GF 8600gt, 2xSataII WD 250GB, LC Power 550W Green Power
----watter in my vains----
SebaR ::
Kvaliteta slike se ne izgubi preveč, ker imajo ponavadi v trgovinah po več takšnih razdelilcev in so slike dokaj lepe.
Tako da mislim da se pri enem nebi smelo sploh opaziti, da je razdeljeno. Pri nas imamo tri takšne in je slika super
Tako da mislim da se pri enem nebi smelo sploh opaziti, da je razdeljeno. Pri nas imamo tri takšne in je slika super
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Coupe ::
fora je da se signal zgublja ko so razdelilc za razdelilcam tko da bols ce kups EN velik razdelilc in imas samo tistega , je pa res da prj probas z navadnim z dvema izhodoma.drac pa imajo v trgovinah ojacevalce 10x al pa se 100x mocnejse kot mi po hisah
lp
lp
coupe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zaščita elektronike ob streliOddelek: Strojna oprema | 3268 (2467) | Vesoljc |
» | Podaljšanje in razdelitev kabla za kabelsko TVOddelek: Omrežja in internet | 11771 (11172) | ...:TOMI:... |
» | Brezžični prenos zvoka in slike racunalnik --> TVOddelek: Kaj kupiti | 3956 (3459) | slemo |
» | Y adapter za mp3 player (za priklop dveh slušalk)Oddelek: Zvok in slika | 992 (916) | Ch4N93 |
» | avtoradio v računalnikuOddelek: Na cesti | 1517 (1114) | Lio |