Forum » Zvok in slika » Ni slike preko SCART priključka.
Ni slike preko SCART priključka.
tbone ::
Lep pozdrav.
Kupil sem nov SilvaSchneider (GranPrix 604-DCR) DivX predvajalnik.
Ko sem ga preko SCART priklučka priključil na TV (ima dva Scart, brez S-Video ali coax. priklj.), se je uvodna slika pokazala za trenutek(modri zaslon in tako naprej), potem pa je izginila in odslej vedno vidim samo črno sliko.
TV sicer predvajalnik prepozna; ob vklopu sam preklopi na AV in zazna Stereo in RGB način, slike pa ni.
Lepo prosim za nasvete!
Kupil sem nov SilvaSchneider (GranPrix 604-DCR) DivX predvajalnik.
Ko sem ga preko SCART priklučka priključil na TV (ima dva Scart, brez S-Video ali coax. priklj.), se je uvodna slika pokazala za trenutek(modri zaslon in tako naprej), potem pa je izginila in odslej vedno vidim samo črno sliko.
TV sicer predvajalnik prepozna; ob vklopu sam preklopi na AV in zazna Stereo in RGB način, slike pa ni.
Lepo prosim za nasvete!
- zaklenil: CaqKa ()
CaqKa ::
če tudi na nobenih drugih televizijah in na drugih priključkih ne dela ga pelji na reklamacijo :>
sicer pa [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki
sicer pa [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4036 (3779) | Okapi |
» | SiOL tv + DVD kino + TV kako do zvoka preko dvdOddelek: Zvok in slika | 3640 (3236) | jokl |
» | Zvočniki za lcd TV LG37LG5000Oddelek: Zvok in slika | 4832 (4705) | Onlyx |
» | Zvok TV-ja na zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 1778 (1523) | Jan987 |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2632 (2390) | Cjek |