» »

monster sound 2 mx300 ?

monster sound 2 mx300 ?

Blue3D ::

Se lahko ta primerja s sb live player ?
Kje in kaksne so cene ?
thanx

yjj ::

Se lahko primerja vendar je slabši in dražji. Zato posezi po Live!

alien-w ::

je zelo ok kartica, samo vseeno raje vzami LIVE player.

bluehacker ::

Je cool kartica saj se ob navijanju manj pregreva kot SB LIVE in ob win 98 in PIII ni nobenih problemov z registrom, ki pa z SB LIVE lahko nastopijo:D
I am here to kill all the unvorthy not-hackers

MRB0rYS ::

Pojma nimam
b0rys

NoUse4AName ::

kar se tice kakovosti so jo na vseh testih ocenili boljso kot Live, sam ker je aureal(firma ki je naredila zvocni procesor) propadla si raje kupi, Liva ker bos mel vsaj kakovostne driverje. res skoda da so propadli ker je bil A3d v3.0 zelo dobra tehnologija, kateri Livov API za prostorski zvok ne pride niti blizu.

JeDo ::

Kartica je definitivno boljša, je pa res, da se je ustavil razvoj driverjev, venar pa je dovolj zanesenjakov s karticami odzunaj, ter tudi drugih firm, kjer so uporabljali aurealovo čipovje recimo turtle beach, tako da se ni bat, da bo stvar zamrla, btw, jest mam Sonic Impatct s90, katera je way bellow monster sounda in livea, samo mi škriplje zelo zadovoljivo, tudi v Linuxu !!
----------------------------------------------------------------------------
<br>

bluehacker ::

A se mi splaca tole kartico za 8 jurjev nabaviti?
I am here to kill all the unvorthy not-hackers

alien-w ::

blue hacker, jest mislm da se ti zeloo splaca. Jest mam to zadevo, pa je ql! sam ne vem. Frend ma LIVE, pa mi je se zmer bl vsec. Verjetno zaradi programske opreme, ki je pri moji Diamondovi kar precej na dnu (nič samplov, sofisticiranih predvajalnikov in podobnega). Drgač pa A3D rula (q3a ga podpira fantastično!)

frudi ::

za osem jurjev jo definitivno nabavi.
jaz bi v tem trenutku sicer raje imel live-a, ker je pač a3d api slepa ulica. ampak vseeno sem z monster soundom zlo zadovoljen.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

samove ::

Zakaj drazji? A3D sound je boljsi od EAX.;)

NoUse4AName ::

ja je boljsi sam kaj ko nebo nobena igra podpirala vec A3d ker je aureal propadel. kupi si liva, bos mel vsaj dobre driverje. Dobra oprema ne pomeni nic ce je ne mores uporabljat. sicer pa dvomim da je EAX nevem kak slabi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CREATIVE razkril zvočne kartice Sound Blaster RECON3D

Oddelek: Zvok in slika
313704 (2563) Dr_M
»

Kero zv.kartico nj kupim?ali audigy 2 a teratech...

Oddelek: Kaj kupiti
131621 (1456) Spajky
»

Se da na live zvok razdeliti

11981 (847) Dr_M
»

dolby digital zvocna?

231891 (1605) matevzm
»

Katero zvočno kartico