Forum » Pomoč in nasveti » Še kar zmrzuje
Še kar zmrzuje
Gandolf ::
Vem da je blo teh tem že na tone ampak nikjer še nisem zasledil dobrega odgovora.
Imam:
230W ATX napajalc
LuckyStar K7VAT+ z integriranim SB (čipset = VIA KT-133)
Athlon 850
256M RAM
Hercules Prophet 2 MX 32MB (GeForce 2)
disk, CD, CD-R, mis, itd
WIN2K
Problem:
Winsi mi tko vsaj enkrat na dan zmrznejo. To pomen da se popolnoma nehajo odzivat (pomaga le reset gumb).
Če imam vklopljen Winamp, se tud zvok ustav (ostane piskanje). V igrah ponavad zvok teče dalje s tem da se ponavlja nekaj sekund.
Imam inštaleran VIA 4 in 1 v31, tazadne Detonatorje (12.41 za Win2k) in driverje za soundič od VIAe. Preizkusu sem tud že na tone drugih a rezultati so vedno isati.
Zanimivo pa je, da veliko raje crkuje če imam vklopljen AGP x4 ali inštaleran Logitechov MouseWare ali priključeno Logitechovo brezrepo miš na USB ali pa vklopljen Winamp (to od kar sem inštaleru Detonatorje ).
Ne pomaga (sem že preizkusu):
druga verzija Winsov, drugi driverji, nov BIOS
Aja, še tole: temperatura procesorja je od 25 do 50 (v vročih poletnih dneh)
Zdej pa pričakujem kakšen pameten nasvet, ker vem da je na tone folka z istimi problemi in je sigurno že komu ratal zrihtat zadevo.
Imam:
230W ATX napajalc
LuckyStar K7VAT+ z integriranim SB (čipset = VIA KT-133)
Athlon 850
256M RAM
Hercules Prophet 2 MX 32MB (GeForce 2)
disk, CD, CD-R, mis, itd
WIN2K
Problem:
Winsi mi tko vsaj enkrat na dan zmrznejo. To pomen da se popolnoma nehajo odzivat (pomaga le reset gumb).
Če imam vklopljen Winamp, se tud zvok ustav (ostane piskanje). V igrah ponavad zvok teče dalje s tem da se ponavlja nekaj sekund.
Imam inštaleran VIA 4 in 1 v31, tazadne Detonatorje (12.41 za Win2k) in driverje za soundič od VIAe. Preizkusu sem tud že na tone drugih a rezultati so vedno isati.
Zanimivo pa je, da veliko raje crkuje če imam vklopljen AGP x4 ali inštaleran Logitechov MouseWare ali priključeno Logitechovo brezrepo miš na USB ali pa vklopljen Winamp (to od kar sem inštaleru Detonatorje ).
Ne pomaga (sem že preizkusu):
druga verzija Winsov, drugi driverji, nov BIOS
Aja, še tole: temperatura procesorja je od 25 do 50 (v vročih poletnih dneh)
Zdej pa pričakujem kakšen pameten nasvet, ker vem da je na tone folka z istimi problemi in je sigurno že komu ratal zrihtat zadevo.
The Lord Of The Hangs
Upam da vas nisem preveč zdolgočasil in da boste kljub dolžini posta odgovarjal. Ker če ne boste bom .
The Lord Of The Hangs
OldSkul ::
Mogoče bi bil lahko napajalnik,ne vem no.
Potem zameni VIA driverje z še novejšimi na koncu je otnaka 32.Detonatore probaj dat gor 12.90 verzija.
Potem ti kar imi grafično na AGP 2X ker ni razlike v hitrosti nobene sploh.Drugače pa po tem sklepam da si grafična malo več moči vzame pol se pa vse skup sesuje.Pa Mause ware dej gor najnovejšo verzijo tko za vsak slučaj!
Neki sem ti povedu,več ne vem kaj bi blo!
Potem zameni VIA driverje z še novejšimi na koncu je otnaka 32.Detonatore probaj dat gor 12.90 verzija.
Potem ti kar imi grafično na AGP 2X ker ni razlike v hitrosti nobene sploh.Drugače pa po tem sklepam da si grafična malo več moči vzame pol se pa vse skup sesuje.Pa Mause ware dej gor najnovejšo verzijo tko za vsak slučaj!
Neki sem ti povedu,več ne vem kaj bi blo!
Za ponoret!
Po nekaj mesecih štekanja in razbijanja glave z preizkušanjem vseh mogočih nastavitev najdem programček nVMAX (za nVidiine grafične itak). Ta ti v preprostem menuju ponudi možnost "Athlon + Win2k fix". In evo konec frke. Vse dela normalno.
Tko da se zahvaljujem za vso pomoč () in povem da si lahko nehate razbijat glavo s tem problemom. Za tiste s podobnimi težavami pa bom rekel samo tole: http://www.teamanarchy.com/writeups.php....
Have fun!
Po nekaj mesecih štekanja in razbijanja glave z preizkušanjem vseh mogočih nastavitev najdem programček nVMAX (za nVidiine grafične itak). Ta ti v preprostem menuju ponudi možnost "Athlon + Win2k fix". In evo konec frke. Vse dela normalno.
Tko da se zahvaljujem za vso pomoč () in povem da si lahko nehate razbijat glavo s tem problemom. Za tiste s podobnimi težavami pa bom rekel samo tole: http://www.teamanarchy.com/writeups.php....
Have fun!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2380 (1630) | R33D3M33R |
» | GeForce 2 - Manli (!?)Oddelek: Strojna oprema | 1235 (1012) | abcde7 |
» | 3D Prophet 2 MX&ColinMrally2Oddelek: Zvok in slika | 2372 (2016) | YiMMi |
» | SBLive uporabniki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1902 (1567) | --Switch-- |
» | ABIT KT7 problemsOddelek: Pomoč in nasveti | 2045 (1892) | GodStyler |