» »

WIN XP in USB ne dela!!!

WIN XP in USB ne dela!!!

zzzuuu ::

Pozdravljeni,

nisem še utegnil poiskusit, me pa zanima če je kdo imel podobno izkušnjo, namreč imam novo matično (za AMD 64-bit) in sem si inštaliral stare WIN XP, ki še nimajo Service Pack 1 (SP1) in ga tudi nisem inštaliral, ampak sem kar direkt SP2 dal gor in mi USB ne dela. Iz CD, ki sem ga dobil zraven matične sem vse inštaliral (driverji za USB2.0).

Zanima me če je v SP2 tudi SP1, ali je potrebno po vrsti vse naložit WIN->SP1->SP2? Oziroma v katerem grmu tiči zajec;)?

Najlepša vam hvala za odgovore!
When is the last time you did something for the first time.

No da dodam ta moja plošča je ABIT KV8Pro - 3rd Eye!

Sandi79 ::

poglej v bios... USB če je tam disablano
Alexsss

gkovac ::

Sandi ima prav... to preveri...

Ali imaš mogoče tudi na sprednji strani škatle USP priključek in ne samo zadaj? Preveri v BIOS tudi to, ker se zna zgoditi, da je to onemogočeno in ti zato ne dela....
lp,

Da odgovorim na težavo, ki sem jo rešu tako da sem po vrsti inštaliral XP->SP1->SP2 in vse dela.

Zanima me če jekdo že počel in kje je dobil conektorje, namreč na ohišju imam tudi vhode za slušalke in mikrofon, glede na to da ima plata 4 zvočne izhode, ne vem kam bi vtaklnil kabel od ohišja, saj ta kabel ima čisto navadni "slušarkarski" jack, se pravi bom ulovil samo "left" ali "right" zvok. Na plošči pa imam pripravljen konektor za stereo priklop (predvidevam da je sterejo ker ima tri "palčke", left, right, minus) samo bi moral prerezat kabel in dat konektor podoben ploščici, podoben tistemu ki priključi CD- na matično - zvok.

Pa še eno vprašanje, a mi lahko skuri printer, oz. kako lahko "varno" potestiram, če sem prav povezal, USB iz ohišja na matično.

Vnaprej hvala za odgovore8-O !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mybook zunanji trdi disk

Oddelek: Strojna oprema
161737 (1457) solatko
»

težave z gonilnikom za digitalc

221139 (936) AnWar
»

[Windows] aktivacija

Oddelek: Operacijski sistemi
393142 (2350) matk
»

priklop naprav na USB in zamrzovanje pc-ja...

Oddelek: Pomoč in nasveti
141567 (1335) Duhec
»

USB port

151660 (1457) mrbungle

Več podobnih tem