Forum » Strojna oprema » Problemi s tiskalnikom
Problemi s tiskalnikom
Zalnik ::
Zdravo
Kot prvo bi vas vse pozdravil saj sem tu na novo prijavljen, čeprav forum spremljam že kar nekaj časa.
Imam problem:
Uporabljam tiskalnik EPSON STYLUS CX6400, ki je priklopljen preko USB-ja. Ker mi je na starem USB-ju zmanjkalo portov (2) sem kupil novega (4) ga priklopil in instaliral driverje z priloženim cd-jem. Problem je pa nasledji: ko vklopim tiskalnik se mi računalnik (win XP) avtomatsko resetira. Tudi če imam tiskalnik vkloplen ko prižgem računalnik se ta preden naloži vse programe resetira??? V čem je problem, ker če na USB priklopim fotoaparat ali kabel za mobitel stvar normalno deluje??
LP
Zalnik
Kot prvo bi vas vse pozdravil saj sem tu na novo prijavljen, čeprav forum spremljam že kar nekaj časa.
Imam problem:
Uporabljam tiskalnik EPSON STYLUS CX6400, ki je priklopljen preko USB-ja. Ker mi je na starem USB-ju zmanjkalo portov (2) sem kupil novega (4) ga priklopil in instaliral driverje z priloženim cd-jem. Problem je pa nasledji: ko vklopim tiskalnik se mi računalnik (win XP) avtomatsko resetira. Tudi če imam tiskalnik vkloplen ko prižgem računalnik se ta preden naloži vse programe resetira??? V čem je problem, ker če na USB priklopim fotoaparat ali kabel za mobitel stvar normalno deluje??
LP
Zalnik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 20016 (18588) | novuporabnik |
» | WIN7 priključitev tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1070) | FiDeK |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2171 (1852) | Duhec |
» | TISKALNIK hp deskjet 5150Oddelek: Strojna oprema | 2592 (2158) | energetik |
» | Računalnik se ne zažene!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2780 (2526) | s1e2x3y |