Forum » Pomoč in nasveti » Kako vezati dva Diamond Monstera 2 12MB??
Kako vezati dva Diamond Monstera 2 12MB??
Nigga ::
Slišal sem da se da vezati v ti. SLI načinu dva enaka voodoo2. Kaj mi lahko kdo pove kaj bolj natačno kako se to naredi. Mogoče s kablom preko porta ki je na vrhu kartice?? Kakšen je kaj performance dveh voodoo2? Torej če se kdo kaj spozna mu prepuščam besedo..
lp
lp
Too Drunk to Fuck
bastadu ::
Zraven kartice dobiš en kabel s katerima povežeš 2 skupaj. Performanse naj bi bile 2krat večje, ker en voodoo skrbi za računanje horizontalnih, eden pa vertikalnih pixlov ali nekaj podobnega...
burekar ::
Pejd na diamondov site, zastonj ti ga pošljejo na dom. Pod technical support se mi zdi, da je.
Tomi ::
kabel je dolg natačno eno inčo ( 2,54 cm, se mi zdi ). Pa preden nabaviš kabel, se prepričaj, da imaš Voodoja istega proizvajalca in enako količino rama.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje kupiti kabel za voodoo1 grafično kartico?Oddelek: Kaj kupiti | 1246 (1058) | Dr_M |
» | Dual GeForce 7600GTOddelek: Novice / Grafične kartice | 4198 (3652) | piscanc |
» | Ali sta nVidia in ATi dobila resno konkurenco???Oddelek: Strojna oprema | 2052 (1150) | freejack |
» | Tema za vse oboževalce 3DFXa -----> dol z Nvidijo !!!!!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8230 (6300) | goranTNT |
⊘ | 3dfx: vzponi in padci podjetja!Oddelek: Strojna oprema | 2042 (1670) | Sergio |