» »

Ena very wird napaka

Ena very wird napaka

Baja ::

O.K. Mam težave z bootanjem mašine. Ko mašino prižgem se mi čist lepo zboota. Ko pa mašino resetiram, mi ponavadi ne najde RW (najde ga, ko mašino prižgem). Vse dela tudi lepo in prav če mašino resetiram, grem v bios in nato ven. Včasih pa mašina zmrzne že pri štetju rama ali pa pri prepoznavanju pnp naprav.

Probal sem že rame zamenjat, plao sem flashu z najnovovejšim biosom, disk je v redu. Ma kdo kakšno idejo, ker meni jih je zmanjkalo.

Aja, pa še to. Laserski tiskalnik mi je crkno. Oziroma saj tako kaže napaka. Sploh ne pride do Ready stanja. Pa tudi hladen ostane ko začne javljat napako, tako da mislim, da je šla grelna enota (se reče tako). A mi lahk kdo razloži bolj natančno kaj bi lahko bilo narobe in koliko bi približno stalo popravilo. Tisklalnik je Panasonic KX-P6500.

yjj ::

Poglej če imaš pravilno nastavljene nostičke na CD.RWju, če imaš kanal v biosu naštelan na Auto in če je sploh pravilno priklopljen ide kabel, tiskalnik pa nesi na servis

Baja ::

Vse je pravilno nastavljeno, saj ko mašino prižgem vse dela. Ja, se mi je zdelo da bo servis najboljši za tiskalnik. Takoj ko ga nazaj skup sestavim:D

tec ::

Poskusi zamenjat graficno,potem bootaj brez CD enot .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mašina se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
8981 (880) Xserces
»

disk boot error, insert system disk and press enter

Oddelek: Strojna oprema
151814 (1423) Blinder
»

Problem z zaznavanjem diska

Oddelek: Strojna oprema
81280 (1092) grex
»

Rac. ima cuden zvok

Oddelek: Pomoč in nasveti
7945 (824) pviran3
»

Problem: Programski ruter! (oz. winXP in sharanje internet povezave)

Oddelek: Programska oprema
211868 (1530) MUC

Več podobnih tem