Forum » Zvok in slika » DVD Copy?
DVD Copy?
majstor ::
Zdravo!
Zanima me ce kdo ve kako na en DVD zapecem 2 filma (DVD), in da naredim menu ko vstavim DVD v player da me vprasa, kateri film naj zazene?
Hvala!
Zanima me ce kdo ve kako na en DVD zapecem 2 filma (DVD), in da naredim menu ko vstavim DVD v player da me vprasa, kateri film naj zazene?
Hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
majstor ::
Ne, sem mislil da bi dal, tako kot je bilo npr. na DVD od Mladine, ko sta
bila na DVD-ju dva filma, Kill Bill 1 in 2. Na zacetku pa izberes, katerega bi rad gledal. Izbrisal bi ven, druge jezike, pa dodatke, podnapise...
To kako se naredi?
bila na DVD-ju dva filma, Kill Bill 1 in 2. Na zacetku pa izberes, katerega bi rad gledal. Izbrisal bi ven, druge jezike, pa dodatke, podnapise...
To kako se naredi?
Meamoto ::
Kot prvo, tisti od Mladine je bil Dual Layer, se pravi 8.5 GB. Prazni mediji so v prosti prodaji cca. 2500 SIT/kos.
Lahko pa seveda z programom tipa DVD Decrypter 'zripaš' DVD na disk, uporabiš kateregakoli od vob2avi konverterjev ter potem tadva file-a zapečeš na DVD z že omenjenim programom.
Lahko pa seveda z programom tipa DVD Decrypter 'zripaš' DVD na disk, uporabiš kateregakoli od vob2avi konverterjev ter potem tadva file-a zapečeš na DVD z že omenjenim programom.
ked ::
Probaj DVD Shrink. Z njim se da izbrisat podnapise ki jih ne rabiš pa zvok ki ga ne rabiš ........
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13455 (5056) | Kocovan |
» | Kako iz AVI v DVDOddelek: Programska oprema | 1134 (1134) | Yossarian |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3267 (2663) | gruntfürmich |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2822 (2442) | Dusan_HD |
» | Izdelava lastnega DVDOddelek: Zvok in slika | 1902 (1412) | CaqKa |