Forum » Zvok in slika » Normalna velikost filma na TV prek compa
Normalna velikost filma na TV prek compa
lepi joker ::
Nikakor mi ne rata ,,da bi jaz recimo prek bsplayera gledal film na TV ,punca pa bi istočasno na compu pač recimo pisala v wordu(ona bi imela na monitorju pač word ali kaj drugega (v ozadju pomanjšan film),,medtem ko bi jaz normalno lahko na TV ta film gledal
Ta stvar mi seveda normalno deluje v windows media playerju,,samo kaj ko tja ne morem dodati podnapisov,,ali?
Torej ,če kdo ve kaj morem nastaviti v bs playerju da bi to šlo,,,oz,če mogoče le gre dodati podnapise v WM player?
Ta stvar mi seveda normalno deluje v windows media playerju,,samo kaj ko tja ne morem dodati podnapisov,,ali?
Torej ,če kdo ve kaj morem nastaviti v bs playerju da bi to šlo,,,oz,če mogoče le gre dodati podnapise v WM player?
l.p. atamama
- zaklenil: CaqKa ()
T0RN4D0 ::
Hm, če maš od nVidie je tako, da pr WMPju kr klikneš in ga prestaviš na TV... :) pr BS playerju pa dej na "ne full screen" prestav z miško okn na drug zaslon (TV) pa pol stisn F... :) Men je čist lepo delal.
v WMP pa mislim da ne moreš met podnapisov.
v WMP pa mislim da ne moreš met podnapisov.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
T0RN4D0 ::
aja, mel sm pa 2 monitorja, ne vem če e s televizorjem kej drugač...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
CaqKa ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17401 (10286) | GrimReaper |
» | film in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2621 (2353) | mk4 |
⊘ | pogajate mi:podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1441 (1274) | Stepni Volk |
» | Poznavalci Matrox-a G550Oddelek: Strojna oprema | 1042 (928) | Realman |
» | program za drevajanje divx filmovOddelek: Programska oprema | 1205 (1054) | Predator |