Forum » Strojna oprema » Gainward GeForce2 MX/TV JUMBO
Gainward GeForce2 MX/TV JUMBO
Tzar ::
Kartica je MX 400 in ima 64Mb SDR RAMA in še TV out (S video).Jo kdo ima?
Zanima me se splača zamenjat z mojim minimalnim doplačilom (okol5k) za Gainward GeForce 2 MX Gold Samp 32Mb Ram Tv out (Composite video).
Namreč nisem zadovoljen z TV-outom pri trenutni kartici. Pa še 64Mb ramam ima več ta nova.
Ali bom veliko pridobil na hitrosti, performansah, kvaliteti. Kaj ma sploh izbolšan ta novi MX 400?
Odgovore bi prosil čimprej,k se dost mudi.
Hvala
lp
Tzar
Zanima me se splača zamenjat z mojim minimalnim doplačilom (okol5k) za Gainward GeForce 2 MX Gold Samp 32Mb Ram Tv out (Composite video).
Namreč nisem zadovoljen z TV-outom pri trenutni kartici. Pa še 64Mb ramam ima več ta nova.
Ali bom veliko pridobil na hitrosti, performansah, kvaliteti. Kaj ma sploh izbolšan ta novi MX 400?
Odgovore bi prosil čimprej,k se dost mudi.
Hvala
lp
Tzar
Življenje je lepo!
- spremenilo: Tzar ()
yjj ::
MX 400 je že tovarniško navit torej 200/200, razlika v preformancih bo v višjih ločljivostih zaradi 64mb rama, pa moje se ti jo za 5k splača zamenjat, saj boš pridobil ram. Tv out pa je verjetno enak kot na tvoji kartici
problem je to da skoraj noben od naših vrlih uvoznikov in prodajalcev nima MX 400 kartic.Vedno ista pesem, čez 5 dni, čez 6 dni.Že en teden klicarim in je nihče nima.
Mogoče kdo ve kje dobiti to kartico, lahko pa tudi od Leadteka Winfast z enakimi karakteristikami. Pa da jo majo na zalogi in ne samo na ceniku
thnx
Mogoče kdo ve kje dobiti to kartico, lahko pa tudi od Leadteka Winfast z enakimi karakteristikami. Pa da jo majo na zalogi in ne samo na ceniku
thnx
Življenje je lepo!
Mal sem preveru in na Tom's hardware-u vidu da je trenutno najhitrejši MX-400 od GainWarda Cardexpert Golden Sample. Ima Dual Head in še TV-ou, pa še video in & out.Ima najhitrejši ram z dostopnim časom kar 4ns.
Dobim jo upam da jutri in bom potrem poročal, kaj in kolilkšna je razlika glede na navadnega GF MX2 od Gainwarda, ki sem ga imel do zej.
lp
tzar
Dobim jo upam da jutri in bom potrem poročal, kaj in kolilkšna je razlika glede na navadnega GF MX2 od Gainwarda, ki sem ga imel do zej.
lp
tzar
Življenje je lepo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med GF 2 MX in GF2 MX 400Oddelek: Strojna oprema | 1473 (1166) | ls |
» | GeForce 3 ali Radeon (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4248 (3270) | Radiant |
» | Kdo ve kaj o teh graficnik kartahOddelek: Strojna oprema | 1804 (1498) | ABX |
» | Kera grafična je bolš?Oddelek: Kaj kupiti | 2864 (2258) | _Mortal_ |
» | MX vs. MX400Oddelek: Kaj kupiti | 1411 (1083) | Ashrack |