Forum » Pomoč in nasveti » sprememba resolucije ekrana v XP
sprememba resolucije ekrana v XP
callidus ::
Imam problem... prodal sem svoj stari monitor 19" Hyundai... in kupil novega LCD
Problem je sedaj, ker ne vem, kako nastaviti resolucijo ekrana na manjšo in manjšo osvežitev, da bom dobil sliko na ekranu!
Monitor mi javi out of range. Če zadevo nastavim v safe mode, mi ne dela... preko remote desktopa tudi ne gre.
Problem je sedaj, ker ne vem, kako nastaviti resolucijo ekrana na manjšo in manjšo osvežitev, da bom dobil sliko na ekranu!
Monitor mi javi out of range. Če zadevo nastavim v safe mode, mi ne dela... preko remote desktopa tudi ne gre.
gzibret ::
Imam eno ful kavbojsko rešitev.
Poglej na enem drugem računalniku točno zaporedje tipk v stilu: desni klik -> 5 X dol -> enter -> 10 X tab itd..
Nato to zaporedje izvedi na svojem.
Poglej na enem drugem računalniku točno zaporedje tipk v stilu: desni klik -> 5 X dol -> enter -> 10 X tab itd..
Nato to zaporedje izvedi na svojem.
Vse je za neki dobr!
danielka84 ::
ob zagonu -> F8 -> Enable VGA mode.
Tukaj moras priit v windowse in nastavi resolucijo. Refresh rate daj na 60hz.
Ce je po ponovnem zagonu ista stvar, je nekaj narobe z monitorjem, graficno ali gonilniki za graficno.
Tukaj moras priit v windowse in nastavi resolucijo. Refresh rate daj na 60hz.
Ce je po ponovnem zagonu ista stvar, je nekaj narobe z monitorjem, graficno ali gonilniki za graficno.
ni-da-ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je najbolj pogost razlog za sesuvanje računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9392 (7753) | techuser |
» | Namizje se ne pokaže - po novi inštalaciji w7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1059 (953) | s6c-gEL |
» | Not optimum modeOddelek: Strojna oprema | 2311 (1785) | MIHAc27 |
» | Slika zgine (narobna resolucija)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1257) | bisernik |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1501 (1173) | ali3n |