Forum » Pomoč in nasveti » Nevarno???
Nevarno???
zizi ::
Na letališču a bi blo za računalniške komponente navarno če bi šli skozi tisti x-ray. Namreč se selim in komponente sem spravu v majhen kovček(ki ga lohk nesem z sabo na letalo ampak ga morjo dat skoz tisti x-ray(preden lohk greš do letala)
A je to nevarno za komponente?
A je to nevarno za komponente?
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Loki ::
Ugodno 100% ni, sej ves, kako je z elektroniko in EMP.
Rec jim, da ti to rocn pregledajo.
Kam se pa selis, da bos sel tja z letalom?
Rec jim, da ti to rocn pregledajo.
Kam se pa selis, da bos sel tja z letalom?
I left my wallet in El Segundo
dr.J ::
Moj notebook je prestal že kakih 10 X-Ray seans, pa ni čisto nič narobe z njim. Celo Windowsi še vedno delajo!
Edino sam raje naredim malo večji ovinek tam okoli...
Edino sam raje naredim malo večji ovinek tam okoli...
MTB ::
Jaz mam to zadevo v službi vsak dan, pa še ni bilo problemov. Je pa frendu enkrat zaštekala bančna kartica.
RS
RS
cahahopie ::
Enga mojga frenda so zafrknal, ko je šel čez rendgen pa je mel v čikih železn faracajg. Zravn bil pa fotr, ki zato ne sme vedet.
Pol pa je mogu pokazat čike, itd...itd... pol pa je poslušo.
Pol pa je mogu pokazat čike, itd...itd... pol pa je poslušo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepoved elektronike na določenih letih zaradi načrta napadov z iPadomOddelek: Novice / Varnost | 6285 (5359) | Invictus |
» | ZDA z letališč umikajo telesne skenerje, ki preveč razgalijo potnike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 22245 (16594) | GTX970 |
» | V ZDA ne bo mogoče potovati z elektroniko z izpraznjenimi baterijami (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 20797 (16006) | PaX_MaN |
» | Nov posnetek Rimske cesteOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4567 (3789) | Sokrates |
» | Ali lahko imam skuto na letalu v ročni prtljagi (cabin baggage)?Oddelek: Loža | 4456 (3626) | MatejMatej |