» »

Nov članek: Napredno googlanje!

Nov članek: Napredno googlanje!

Slo-Tech - Že dosti Drave je preteklo, odkar ste na naših straneh lahko brali članek o osnovah Googla. Google se je seveda v tem času pošteno zredil in pridobil ogromno funkcij, ki so bolj ali manj uporabne tudi za slovenske uporabnike. Če želite Google popolnoma izkoristiti, ste vabljeni na branje Todyjevega članka Napredno googlanje.

8 komentarjev

mare_ ::

Mene pa zanima, če kdo ve, kako googlu dopoveš, da naj recimo razlikuje male in velike črke (case sensitive)? (če se sploh da, glede na to)

Tody ::

Zakaj bi pa to bilo uporabno ? Najde ti pač vse... Če pa želiš najditi svoj iskani predmet probaj kako drugo foro kako serjisko številko ,model,tip ali pa kak opis....

Vanquish ::

"Do zdaj že dobro znani Google Toolbar, ki vam nudi v prvi vrsti iskanje brez obiska domače strani, blokiranje nadležnih pop-upov, hitri dostop do Googlovih podstrani (images, news, froogle…), zadeva pa se lahko namesti samo na IE."


glede tega se nevi ravno strinjal, saj imamo tudi firefoxovi uporabniki nekaj takega: http://googlebar.mozdev.org/index.html

je pa res, da ne izvira iz strani googla, ampak mozille.

lp

mare_ ::

Tody: mah ne spomnim se zdajle konkretnega primera, ampak vem, da sem pred kratkim nekaj iskal in bi mi to zelo prav prišlo :)

darkolord ::

V redu, čeprav bi jaz dodal še nekaj stvari, recimo tole za manjše naprave, pa zelo močan kalkulator (z ogromno konstantami) pa še "nasvet", da je boljše začeti iskanje s čimveč ključnimi besedami...

CaqKa ::

sej pa je napisano za kalkulator.

Beat-O ::

Ta članek bi definitivno moral prebrati vsak pravi Slo-Techar. Je dosti bolj uporaben kot pa kakšen test plat ali navijanje procesorja. Ko boste naslednjič komu nalimali slikico z napisom "I will use Google before asking dumb questions!" mu napišite zraven še link do tega članka!
http://www.toshl.com/

Jeebs ::

Hm... Zanimivo, nism vedu, da ima slovenska verzija po defaultu vklopljene filtre. Zakaj je to dobro?8-O
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTA:SA in novi avtomobili

Oddelek: Igre
202388 (1741) Jspren
»

Googlov sedmi rojstni dan

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
112974 (2483) _n00b_
»

Dvd convert to avi?

Oddelek: Zvok in slika
61354 (1320) OtonVM
»

peltierjev element

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
113396 (3266) frenk
»

advanced Google-anje

Oddelek: Slo-Tech
101375 (909) HeMan

Več podobnih tem