Forum » Loža » Sound oprema za tek
Sound oprema za tek
Avenger ::
Ker imam med tekom dovolj poslušanja raznoraznih pernatih prikazni (ptičev) žuborenja potokov in ostalega nepotrebnega romantičnega hrupa, bi rad med tekom poslušal muzko. Zdej pa, kaj nej si kupim?
-walkman - odpade, kasete itak suxx
-discman - malček prevelik, čeprav majo zdej ene nove ultra slim&light modele, pa zdi se mi da obstajajo torbice za udobno nošnjo tega
-discman ki prebavlja MP3je
-minidiscman - un na tamale ploščke
-minidisc
-neki druzga?
Pomembno mi je to, da je zadeva dovolj udobna za nosit, da ne moti teka, da ne žre baterij kot aligator klobase, da je muzke gor vsaj za 1 uro, da snemanje muzike ni prezamudno opravilo.
Pa raje ne bi dal več kot 40 čukov.
-walkman - odpade, kasete itak suxx
-discman - malček prevelik, čeprav majo zdej ene nove ultra slim&light modele, pa zdi se mi da obstajajo torbice za udobno nošnjo tega
-discman ki prebavlja MP3je
-minidiscman - un na tamale ploščke
-minidisc
-neki druzga?
Pomembno mi je to, da je zadeva dovolj udobna za nosit, da ne moti teka, da ne žre baterij kot aligator klobase, da je muzke gor vsaj za 1 uro, da snemanje muzike ni prezamudno opravilo.
Pa raje ne bi dal več kot 40 čukov.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
McAjvar ::
Omisli si kako fletno sosedo, ne bos mel problemov z baterijami, mazanjem lezajev, dotrajanostjo medija, pa se vgrajene airbage bi imela, itak pa bi se verjetno po par turah odlocu spet za samoten tek s pticki in vetrom v usesih
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
TESKAn ::
Hm, probi dobit minidiscman, k prebavla MP3 - je. Kokr vem, je v Jokerju neki tacga...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam dati stvari med tekomOddelek: Šport | 9802 (8168) | Senitel |
» | Ušesu neškodljive slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2100 (1762) | Yohan del Sud |
» | Walkman star 30 letOddelek: Novice / Ostale najave | 5393 (3703) | opeter |
» | Discman 20k-30k ??Oddelek: Kaj kupiti | 1314 (1147) | Fury |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4670 (4042) | Klemenn |