Forum » Kaj kupiti » Dobra alternativa EPSON kartušam??
Dobra alternativa EPSON kartušam??
Nigga ::
Včeraj sem dobil mail od comtrona, da prodajajo kartuše PRINT-RITE, ki so kompatibilne epsonovim in canonovim tiskalnikom. V ceni se pozna že veliko. Saj za moj tiskalnik stane orig. 7k barvna ali črna, print-rite pa slabo polovico manj. Kaj ima kdo kaj izkušen s temi kartušami, kakšna je kvaliteta barve,...V mislih imam že da si jih bom šel kupit
Too Drunk to Fuck
Borci ::
Jaz imam ponaredek firme GEHA iz Nemčije in je zelo dober, tudi barve so realne.
GEHA domača stran
Dobijo pa se v trgovinah PowerPlus ali PCX in mogoče še kje.
Cena pa je polovična.
GEHA domača stran
Dobijo pa se v trgovinah PowerPlus ali PCX in mogoče še kje.
Cena pa je polovična.
Poglavarcek ::
Ja res je, GEHA so res kul kartuše, menda uporabljajo celo isto črnilo kot so v original Epson črnilih.
Dobijo se tudi v Big Bang Mega trgovinah, pa še poceni so!
Dobijo se tudi v Big Bang Mega trgovinah, pa še poceni so!
bastadu ::
tonic ::
jaz skoz kupujem neke KMP kartuše za epsona (niso orginal epson ampak jaz ne vidim razlike) pri http://www.chip.si/ in dobim obe (črno in barvno) za malo več denarja (1K sit) kot bi dal pri http://www.repro.si/ za samo črno
in to že dolgo cajta, in še vedno
in to že dolgo cajta, in še vedno
Danes em si kupil dve GEHA kartuši v bigbangu. Zelo so v redu. Za obe sem dal 5080sit. Priporočam jih vsakomu.
Too Drunk to Fuck
Imam printer EPSOn stylus Color 670
BARVNA: S020191
ČRNA: S020187
Sam je finta da na teh geha kartušah ne pišejo tele kode
Mene je htel prodajalec prepričat da kartuše za 640,660 ne pašejo v 670 ampak pašejo.
BARVNA: S020191
ČRNA: S020187
Sam je finta da na teh geha kartušah ne pišejo tele kode
Mene je htel prodajalec prepričat da kartuše za 640,660 ne pašejo v 670 ampak pašejo.
Too Drunk to Fuck
goranTNT ::
A obstajajo alternativne kartuše za Lexmarkove tiskalnike? Zanima me predvsem za model Z42!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14769 (9349) | matej5734 |
» | Tiskalniki le še kot dodatek h kartušam?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6468 (4721) | Alexius Heristalski |
» | Kje kupim kartuse?Oddelek: Kaj kupiti | 1673 (1399) | groom |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3929 (3353) | TheJack |
» | ponovno polnenje kartušOddelek: Strojna oprema | 7599 (7268) | Brane2 |