» »

Računalniške trgovine?

Računalniške trgovine?

Bessie ::

Evo mene pa neki zanima, tuki na slo-techu se v glavnem pojavljajo redno imena dveh treh računalniških firm, a mogoče obstaja kje kakšen seznam vseh firm oz. vsaj vseh prodajalen, ker sam vem za dosti več trgovin le omeni jih nihče (verjtno zato, ker njihovi zaposleni ne surfajo po slo-techu?), tudi po revijah marsikatera firma ne oglašuje, rad bi si pa naredu en seznam po katerem bi šel in bi tako dobil pregled nad cenami pol bi pa lahko izbral najcenejšega ponudnika. Včasih ma kdo k zanga še nikol prej nisem slišal bolšo ceno od vseh znanih.

Koci ::

Ti jih naštejem nekaj: Comtron, Jae, Jerovšek, PCX, Kalisto, PowerPlus, Iskra Računalniki Trgovina, Tehnika NET...mislim, da bo dovolj.

Panta rei!!

Loki ::

BASING - stavm, da za to se noben ni vedu.:))

Drgac smo pa eni cenejsih na gorenjskem.
I left my wallet in El Segundo

Modri dirkač ::

Ma kaj je ta Basing!Vi mate sam neko staro šaro. kaj ste ostal v kameni dobi kot Jerovšek. Cenik je valjda star 20 let - najbolj me moti pa to da mate cenik v angleščini cene pa v dolarjih - izdajalci, toliko o pristni slovenski firmi!!!!>:D;((
Vse firme maš zbrane tle
Everybody lies!

Imam eno idejo, kaj če bi na Slo-techu imel primerjalni cenik, neki tacga kokr je v Računalniških novicah, pa naj firme pošiljajo svoje cene, da se nm ne bo treba matrat:) in iskat najugodnejšega, nakup iz fotelja:P

Kekec ::

Ideja sploh ni slaba, ampak do ga bo pa pisal,. ceprav mislim da obstaja en sajt ko ze ima to!

|jebiveter| ::

Za mene je najbolš KFM v Velenju.
www.kfm.si
Skorajda ne obstajajo komponente ki jih pri njih ne dobite, cene pa so tud dokaj ugodne.
Its nice to be important, but its more important to be nice!

Borci ::

Glej tule pa imaš res zelo veliko povezav, ne samo računalniških.
Kaj praviš?

Ej 10x sam še vedno imam občutek, da vedno ene in iste firme pojavljajo. Npr. zakaj nihče ne omeni:
HPC, Quantum, ITS, CHS, Laser, C.S.C, Kotar...???
Al noben ne kupuje pri njih ali pa so tolk zanč, da jih rajš noben ne omen.

Ribicija ::

Zato ker se te tvoje firme po večini ukvarjajo z nadaljno prodajo (CHS,HPC,..)

Borci ::

Kako, da nisi našel Kotar-ja. Še enkrat poglej. TULE
Čisto na koncu se nahaja. Pa tudi HPC,...

Itak vse te firme poznam sam čudi me, da jih noben ne omenje. Se mi zdi kokr, da titi, ki so omenjeni v glavnem sami sebi delajo reklamo, bistveno pri vsem skupaj pa bi bilo če bi bil en tak on-line primerjalni cenik pa naj se vse te firme med sabo stepejo zakupce. Po moje bi na koncu vsi pod ceno prodajal sam da bi mel bolšo ceno k drugi, to bi pa za nas, ki kopujemo bilo samo dobro :D

sinko999 ::

Na strani http://come.to/kista je ena lepotna napaka kje je npr. firma mehahit ??? ki ima podružnico v MB .
:\
LP
Ni? ni ve?no !

Loki ::

MODRI DIRKAC TI NIMAS POJMA!!!

Cenik je res star 20 let, ampak zato, ker do sedaj ni bilo nobenega, da bi ga updatal (je bil za racunalnistvo en sam prodajalc, k se mu je slo bl na *rac vse - ko je bil na terenu, je redno zahajal po gostilnah - na sreco je sedaj sel).

Tut ceniki v firmi so bili stari kaksen mesec ali dva najmanj.
Razlika med starimi ceniki in novim, ki sem ga jast updatal, je bla pr enmu racunalniku ~70000 SIT.
Zdej je sicer bolje, ker je cenik redno azuriran.

Stran...to je pa drug problem. Ne vem, kdo je to naredil, ampak sumim, da je bilo maslo sefa (denis zvegelj :))), ki je v bliznji preteklosti tudi zelo rad sklepal nelogicne poslovne odlocitve.

Cenik na strani bo kmalu azuriran.

Aja se dve firmi: Toptex, Ming computers (ki ga bomo kmalu - baje - prevzeli mi, ker so jih nekej dobil na svercanju).

I left my wallet in El Segundo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zgodba Jerovšek Computers se nadaljuje

Oddelek: Novice / Ostale najave
317058 (7058) nodes
»

Kje kupiti: računalniške trgovine v Sloveniji

Oddelek: Kaj kupiti
334183 (2978) Fish <><
»

80GB Seagate Barracuda IV kje?

Oddelek: Kaj kupiti
141121 (796) Kaiser
»

Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6545156 (43769) Tjulenj
»

Koliko denarja za programiranje?

Oddelek: Programiranje
482676 (1936) Immz

Več podobnih tem