» »

Spametovanje

Spametovanje

2CPU - Lepo je, da je Slo-Tech pustil vsaj malo vtisa na ameriški strani za računalništvo 2cpu. Pred časom (upam, da se spomnite), smo na 2cpu imeli zelo mučno debato, saj je človek napisal, da procesorska moč pri strežniških sistemih sploh ni važna, tako da je bolje vtakniti 2 single-processor VIA računalnika v veliki server case, saj bi se tako strežnik manj grel. Pustimo veliko luknjo v hitrosti... Pustimo tudi to, da se je debata na koncu sprevrgla v ozkomiselnost Američanov v slogu "what the fuck do you need Slovenian OC pages, you have American" ter v slogu "There are no Chinese OC pages because all Chinese speak American, you fucking a-hole". Ampak lepo je, da so se spametovali ter popljuvali idejo o dual Cyrix mamaplatkah, ki so jih predstavili na CeBitu.

7 komentarjev

Thomas ::

Hja ... jih je treba včasih kar trdo prijet tele Amerikance ... take no prisoners! 8-)

hominis ::

Sorry ampak ce je server namenjen samo strezenju podatkov ne pa tudi izvajanju raznih CGI skript, pa mas lahko res eno zapraseno 486-ko, apacheja, dost RAM-a in diska .... ter seveda prepustno pipco.
Popolnoma nekaj drugega pa je, ce na serverju laufa kaka baza, skripte, ...

Sergio ::

hominis, kaj bi raje: en dual 550 p3 fcpga ali dva ločena via procesorcka, ki tiktakata pri 700 MHz? In ali bi se pri dual p3 550e bal zaradi pregretja? TO so oni trdili :D

mojsterpeter ::

mah tile američani so itak eni ošabni butli - in tut njim se bojo enkrat zamajala tla pod nogami.. bebci ;(

undefined ::

LOL!

Reycis ::

Nikakor se ne morem strinjat s hominisom, ki trdi, da strezniki ki strezejo samo podatke ne rabijo procesorske moci. Trditev je popolnoma mimo in vsi serverju nucajo cimvec kar lahko dobijo. Seveda so prioritete takšne: ram, ram, ram, hiter velik disk, procesor.Sicer pa tudi nisem videl smisla za informiranje o nekih prepirih in debatah nekega Slo-Techerja in kaksno navezavo ima to s spametovanjem in nasploh novicami. Uglavnem mimo novica....

undefined ::

Reči to, da je en narod z miljoni ljudi butast, bebčast in ne vem kaj še, je popolnoma neizobražena in totalno idiotska izjava! Povsod po svetu so ljudje, ki so pametni in neumni. Tudi naša preljuba državica ni izjema. Ima pa naša državica zato eno zelo unikatno lastnost, ki pa je Amerika nima, reče se ji: folšarija!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajske fore (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
686571 (4669) vostok_1
»

Prihaja ATI Radeon X700

Oddelek: Novice / Grafične kartice
132359 (2359) Dr_M
»

Killer

Oddelek: Sedem umetnosti
171757 (1601) Isht

SLO SLOVENŠČINA

Oddelek: Loža
342306 (1907) bosstjann

Več podobnih tem