Forum » Slo-Tech » predlog adminom
predlog adminom
TinkaPinka ::
Sicer je to odločitev adminov... Ampak glede na število postov o glasbi ne vidim potrebe za posebno skupino za glasbo.
I am easy to please as long as I get my way.
Azmodan ::
Mah, pomoje ni kakšne prevelike potrebe. O metalu se lahko kregate tudi na Rumenem forumu
Monster ::
ja glasba bi lahk bla ne ker če gledaš ma glasba velik vpliv na našo osebnost in splošen razvoj našega duha, pa še VSI mamo kej poved o njej
Ka zaboga...
Cosmo ::
Moj predlog pa bi bil, da ne ser**** tolko s temi protipiratskimi forami. A vas BSA placuje al kaj? Nismo vsi tak bogati da bi lahko meli ves software legaln - ker vecina folka je dijakov/studentov, ki pa raje porabimo cash za kaj drugega kot pa za nakup originalnega softwarea.
lp
lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Sergio ::
zzyzx: problem je, da nas lahko BSA samo zaradi dovoljevanja objave pošteno, ampak POŠTENO zatre... tega si pa pač ne moremo dovoliti.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
darh ::
ko sem jest nazadnje preveril, se je BSA ukvarjala z podjetji, kar pa vi niste, torej se BSA nimate nic za bat, mogoce kake AntiPiratske Agencije or somthnig...
Excuses are useless! Results are priceless!
xbite: vseeno... nočemo tvegat.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Klemenn ::
Kaj je polj sploh še in še bo na tej strani sploh kej posebnega? Če mal hodte okrog je nastalo tolk novih strani v stilu slo-techa nekatere pa so se preoblikovale v ta stil (siol)
Đebedaja: vsaka ideja je zelo dobrodošla... resno.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
ej, nekak niste nobeno podjetje ne nič.. al mate kej registriran ??
komu bodo pa kazen napisal ??
dj povej, komu lohka polcaj napise kazen, ce sredi krizissca v LJ dobi enga jugota brez registracije ??
komu bodo pa kazen napisal ??
dj povej, komu lohka polcaj napise kazen, ce sredi krizissca v LJ dobi enga jugota brez registracije ??
xbite: daj, pusti nam izvajat našo zakonsko neoporečno politiko. prosim.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Sergio: NO COMMENT... a mi poveš kaj točno si hotu povedat s tem ? nismo vsi tolk dobri kt ti, da bi znali med vrsticam brat....
xbite: pusti nam izvajat našo politiko. to je: zapiranje tem, ki so z zakonom prepovedane. stavek je bil čisto naravnost in se ga bere čisto lepo... nisem mislil pisat med vrsticami.
če hočte vi tvegat pa dovoljevat take threade, izvolite. pri naših 2000 uporabnikih si tega ne morem špogat.
če hočte vi tvegat pa dovoljevat take threade, izvolite. pri naših 2000 uporabnikih si tega ne morem špogat.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
kdo pa je kej reku čez zaklepanje !?!?! sam pravm da vam BSA nc ne more...
luni ::
Uhm a mislite da luni ni sodeloval pri pisanju pravil? Lejte, tu ne bo nobene debate. Warezu in ostalim nelegalnim stvarem so namenjeni drugi forumi, kot recimo tisti na warezsi.gajba.net. Ta bo pa ostal čist. Basta.
Artificial Intelligentia
Cosmo ::
heh...tnx za link ...btw kje so pa zdaj admini da spremenijo lunija v zobato owco?
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zvezdice!!Oddelek: Slo-Tech | 1868 (1392) | _Mortal_ |
» | jep, še ena zobata ovca.. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7330 (5663) | lordgreg |
» | za admineOddelek: Slo-Tech | 2002 (1413) | luni |
» | ***** (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4882 (4027) | Tomi |
» | Zobata OwcaTMOddelek: Novice / Obvestila | 1893 (1893) | Ravnodusnez |