» »

Vodno hlajenje

Vodno hlajenje

HardOCP - Vodno hlajenje je, vsaj če želite svoj mlinček naviti na spodobno raven, milo rečeno, nuja. Na žalost pa je izdelava lastnega vodnega hlajenja povezana z nešteto težavami ob izgradnji ter montaži, tako da marsikdo prav zaradi tega ne izdela svojega vodnega hlajenja. No, rešitve se vedno najdejo in tako so si danes na [H]ardOCP ogledali že serijsko izdelan komplet za vodno hlajenje nemškega podjetja Innovatek. Kako se že vnaprej pripravljen komplet vodnega hlajenja obnese, si lahko ogledate v kratkem članku, ki so ga spisali na to temo. Klik!

9 komentarjev

R0K ::

Zanimivo. Sploh cena.

Rok to mel. :)

morphling1 ::

Radiator švoh, črpalka še bolj švoh, blok OK sploh pa mehanizem za pritrditev, [H]ard OCP sucks, Steve Lynch (avtor) pa nima blage veze o teh ali drugih rečeh ...če ste malo spremljali zadeve verjetno veste o čem govorim, drugače pa rečem samo to da nekako ne moreš resno jemat človeka, ki zavestno goljufa pri testih (P4 3.06GHz) , ker če je goljufal enkrat je verjetno tudi večkrat.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Klemenn ::

morph: explain...[:\]

morphling1 ::

Ok samo na hitro veliki Stevi in Kyle dva ponosna redneck Texačana ( IQ verjetno pod Bushevim) sta recimo v svojem testu 3.06 GHz P4 pri 3dmarku prvotno objavila zelo prenapihnjene rezultate s HT vklopljenim, en zelo izkušenj user ter super overclocker JC Viggen je to hitro pogruntal, in to tudi omenil njima. No malo kasneje so se rezultati na grafu spremenili na nižje amopak še vedno ne realne, samo prav nikjer ni bilo kar koli omenjeno glede tega . JC sicer 2H4U uporabnik njihovega foruma je tam odprl topic v zvezi s tem, rezultat je bilo brisanje teme in bannanje njegovega usernama. JC je poslal kasneje tudi email Kylu (lastnik [H]ard ocp) ,v katerem mi je na lep način vse razložil. Odgorvor Kyla je bil neverjeten v stilu kaj je s tabo kako si kaj takega lahko izmisliš ...
Seveda je to imelo posledice JC kot zelo znan overclocker je to objavil tudi na drugih forumih, kar je za sabo potegnilo plaz bannanj ter brisnaj postov vseh, ki so karkoli omenjali to zadevo, nekaj dni kasneje bi lahko rekel da je [H] forum zgubil večino uporabnikov, ki kaj pomenijo, meni so se zamerili že nekaj časa prej, ko so nekaj podobnega naredili ob argumentiranih kritikah na njihov lamerski test vodnih blokov. Podobno se bannali in pobrisali vse ker je dišalo po tem. Potem ko se se je malo poleglo se je Kyle sicer med novicami opravičil za napako, da se res ne bi smela zgoditi, nikjer pa niti malo ni omenil JC Viggna , samo kot da naj bi bila napaka tehnično problem. Sicer si pa večino lahko prebereš tu: [H] just lost their hardness.... 2004 odgovori v nekaj dneh govori o tem kako je zadeva vplivala na overclockersko skupnost, katere velik del se je zadrževal na [H] forumih, well no more...
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

zile ::

haha wtf man. 81 strani dolg topic. Matr jim je intel mal $$$ šenkal, zdej pa majo shit[H]ard stran.

||_^_|| ::

cena je čist pretirana btw.

morphling1 ::

:D LOL Zile točno tako.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

para! ::

Zdi se mi zelo žalostno, da se nekatere strani tako zlahka prodajo denarju. Drži, da je slednje neke vrste vladar sveta, a pri navajanju nerealnih rezultatov stran, ki testira in vodi kupce, popolnoma izgubi svoj pomen.
Death before dishonor!

AngelOfDeath ::

Zgleda da bomo morali počakat na test iz kakšne 2 strani


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Par vprašanj glede vodnega hlajenja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
61938 (1759) worteleven
»

Hlajenje računalnika z vodnim sistemom

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
387619 (4848) Steinkauz
»

Nakup vodnega hlajenja. Pomoč... (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
674480 (3825) Vuli
»

Vodno hlajenje - kompletek

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
53044 (3044) Highlag
»

AMD 1,2 GHz

Oddelek: Navijanje
161214 (962) msmiha

Več podobnih tem