Slo-Tech - Laboratorij za telekomunikacije fakultete za elektrotehniko je bil zelo prijazen - ter usmeril živ prenos iz Teleinfosa kar direktno na naš štant. Izgleda, da smo zelo zanimivi :D. Zadeva teče preko mms protokola, vsi zainteresirani pa kliknite semlele. Upam, da vam bo delovalo.
ja res skoda...Sergio, a od 12:49 do zdele ni noben od vas pogledal na stran in videl komentarje da nam stvar ne dela? ccc...probite ustimat, al pa dej dol novico...;((
fantje, uvidite, da JAZ ali Slo-Tech nismo odgovorni za prenos s kamero. To imajo naši sosedje ter za to tudi skrbijo. So pa sporočili, da zadeva baje sedaj dela, le nekaj problemov je s preobremenitvijo celotnoe zadeve...
Aja, če se kdo postavi pred kamero, bo črno. Verjemite :)
Deluje bp vključno z reklamami za širjenje uporabe mobilne telefonije (dejte no mal na mobitel d.d. zatežit za sponsorship) in malo manj konvencionalnimi messagi za Tino :P
men dela normalno :) za tiste ki hočte to gledat po normalni dial up liniji (al pa tud prek ISDNja). mislem da bo delalo bolj slabo, kajti meni dele vleče s povprečno 52KB/s, je pa res da teče popolnoma gladko :D
Vidim da vam je bolj dolgčas -- zakaj niste zrihtal kakšen OC kotiček, ala kdo ima boljšo kišto in podobno...Če še jest pridem tja bo samo več zdolgočasenih fac. Pa kakšno stevardeso bi tud lah napedenal:)) !
Hehe. Jest se oproscam za vse tezave, ki vam jih ocitno povzrocamo. Mi se recmo da trudmo s tem oddajanjem, tko da recmo da vas nocmo razocarat. Jutr bomo probal dodat zvok. Ker imamo brezzicne mikrofone bomo nardil en ta hitr intervju. Ce bojo fantje za, bomo napisal uro na novice, pa boste mal pogledal. Stvar vcasih mal cudno deluje, sam bo.
LP Roman, za LTFE ps. pritozbe na: roman@invida.tv