Forum » Šola » Učbeniki za 4. letnik
Učbeniki za 4. letnik
dmavrin ::
A mi lohka kdo pove, kje lahko kupim rabljene učbenike??? Kakšen antikvarjat...
Aja sm pa iz Škofje Loke, pa upam da bo predlog čim bližje... Mogoče Ljubljana...
Aja sm pa iz Škofje Loke, pa upam da bo predlog čim bližje... Mogoče Ljubljana...
fctirol ::
imam nekaj rabljenih učbenikov za 4. letnik srednje šole (tako za gimnazijo kot ekon. tehnik). Sporoči kaj rabiš. Lahko pišeš na slavius02@gmail.com kjer dobiš najhitrejši odgovor.Sem iz okolice LJ (Medvode).
LP
LP
Ice-Heki ::
Če hodiš na Gimnazija, ti lahko iz prvem roke povem, da so pri učenju za maturo zelo zelo zelo pomembni lastni zapiski, ker profesorji podajo zelo dobro razlago!
Za nekatere predmete tako učbenikov sploh ne rabiš.
A se v LJ sploh še kje kupujejo oz. prodajajo rabljeni učbeniki? oz kje se nahajajo kakšni taki antikvariati?
bluefish ::
Nazadnje sem nesel ene par knjig predlani in so jih sprejeli. Je pa dobro biti čim bolj zgoden, ker pozneje se jim naberejo zaloge in določenih knjig ne sprejemajo več.
Cifre pa žal nimam.
Cifre pa žal nimam.
veš vsaj naziv? poiščm na netu maybe...
tnx again!
lp
tnx again!
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fctirol ()
Nope. Dejansko imam zadevo ene 15-20min hoje od doma in se glede cifre in imena nisem preveč zanimal. Če bom imel jutri čas, se z bajkom zapeljem in pogledam.
Glede naslova sem se pa motil - je Cankarjevo nabrežje.
black ice ::
Če hodiš na Gimnazija, ti lahko iz prvem roke povem, da so pri učenju za maturo zelo zelo zelo pomembni lastni zapiski, ker profesorji podajo zelo dobro razlago!
Očitno je pomen besede gimnazija pri nas popolnoma napačno razumljen. Razlaga profesorjev na moji bivši gimnaziji je poden od podna. Nižje enostavno ne gre.
Ah, odvisno od profesorja do profesorja.Če hodiš na Gimnazija, ti lahko iz prvem roke povem, da so pri učenju za maturo zelo zelo zelo pomembni lastni zapiski, ker profesorji podajo zelo dobro razlago!
Očitno je pomen besede gimnazija pri nas popolnoma napačno razumljen. Razlaga profesorjev na moji bivši gimnaziji je poden od podna. Nižje enostavno ne gre.
Nope. Dejansko imam zadevo ene 15-20min hoje od doma in se glede cifre in imena nisem preveč zanimal. Če bom imel jutri čas, se z bajkom zapeljem in pogledam.
če vidiš oz. boš šel mimo le sporoči, pa pogledam v imeniku za telefonsko
Si šel mimo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fctirol ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | fizika na fakultetahOddelek: Šola | 2844 (2055) | kow |
» | Bivši in sedanji vegovci, kako je na vegovi?Oddelek: Šola | 7470 (6065) | Meizu |
» | Prepis iz gimnazije na računalniško šolo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21954 (19958) | Smurf |
» | spletna stran, kjer se prodajajo učbenikiOddelek: Loža | 4705 (3885) | fctirol |
» | kam naprej za prfoksa matematke na srednji šoliOddelek: Šola | 4952 (4365) | BluPhenix |