»

Teleinfos in Ziggga

Dermo spray, tranzistor in (nedoločni) integral.

Slo-Tech - - čudna žverca, ki bi se lahko skrila za telegrafski drog (če bi le te še imeli v naši deželici) je napisal člančič o sejmu telekomunikacij - Teleinfosu 2003. Tokrat za spremembo v njem ne boste našli testa hostes, ker sem na žalost vseh Zigggu odklonil, da bi se udeležil njegovega hajka po Cankarjevem domu. Ker sem sameval spodaj na našem štantu je tako ta, že skoraj tradicionalen test brhkih deklet letos izostal. A vseeno je ogled več kot obvezen, saj boste v njem našli še kaj drugega kot Zigggovo norčevanje iz njegovih nadrejenih in čudnih slik z našega štanta. [:D]

16 komentarjev

Slo-tech ekipa na Teleinfosu

Slo-Tech - Ker imajo naši kolegi na štantu Laboratorija za telekomunikacije Fakultete za elektrotehniko tako prisrčno kamero, se je ekipa Slo-Techa malce posnela. Na posnetku boste lahko videli naš razstavni prostor ter nas, slo-techerske manekene. Oglejte si .wmv posnetke in se nasmejte!
Tale je v malce boljši kvaliteti (4,4MB) medtem, ko je tale malce slabši (2,1MB). Oglejte si, da nas vidite v polnem elementu in postavi.

15 komentarjev

Tomi ima prav...

Slo-Tech - Razlog za današnje pomanjkanje novic je zagotovo poinfosovska utrujenost. Naj vam razložim dogajancijo včerajšnjega konca sejma: Ko je Primož, priden kolikor je bil, pospravil večino našega štanta, sem se odpravil na vlak. Odbrzel sem domov in se pripravil na malo poinfosovske sprostitve. Zmeden in utrujen, kolikor sem bil, sem popolnoma pozabil napovedati nov članek o modifikaciji ohišja, ki ga je za nas spisal Cwetto. Pobarval je ohišje na belo, dodal "lan-party nosilce", naredil kontrolo ventilatorjev ter okno v levo stranico. Razvajamo vas, vem. No, upam da bo Tomi nadomestil poinfosovsko vrzel, saj grem jaz, povem kar po pravici, spat . Sicer pa lahko jutri oziroma najkasneje v ponedeljek pričakujete članek - poročilo z Infosa na Slo-Tech postojanki.

2 komentarja