Jaz - Hja nekaj se definitivno premika, tako da smo začeli s prvimi anketami. Prvo je treba določiti osnovno barvo majic, na katerih bodo stiskani naši slogani. Verjetno bomo v prvo serijo vključili tri različne barve, tako da kar veselo izbirajte. V anketo sem vključil vse barve, ki so se mi zdele koliko-toliko primerne.
Hm, jst rečem, da more bit na hrbtni strani Slo - tech kura! Kdor je biu na tej strani že pred prenovo, ve, o čem govorim in tista kura je prov ubijalski logo za na majco. Tko da more bit. Ni druge. Pika. .
Tista kura bi morala niti ne samo na majici, ampak tudi na S-T strani nekje na vrhu (še bolje: na slo. zastavi namesto grba :)). Predstavlja slovensko tehnologijo in razvitost!Drugače pa: ULTRA SLIN, še več: MONSTER SLIN!
hehe pocasi folk... prvo zbiramo farbe... ocitno je, da bodo prve tri crna, modra in siva, razen ce se bo ker bedak spravil nabijat kako brezvezeno farbo
Tomi: skripta sama uredi odgovore po abecedi, s tem da so sumniki na koncu :)
glede cene se se nic ne ve... prvo moramo vedeti, koliko bodo cene majic in tiska, kar se zaenkrat se ne ve tocno... prvo bo treba kupiti majice, in ravno zato sedaj izbiramo barve....
tisk bo po vsej verjetnosti dvobravni, tako da kura avtomaticno odpade (ker je prezakomplicirana)... na sprednji strani po motorka, pod njo kak udaren napis, na zadnji strani pa na veliko Slo-Tech... no sej naredili bomo ene par designov pa boste sami izbirali ane :) demokraticno pa to :)
ce pa kdo lahko zrihta kak dober design pa naj le... ga bomo dodali pod mozne izbire
-ROK-; Jaz vedno nosim črne hlače, črno majico, črn pulover, pa še ponavadi črno jakno tudi ko je 35 stopinj pa me ni vroče, zato mislim, da bom tud črno Slo-Tech majico oblekel...
Predlagam tisk na modre majice Fruit Of the Loom! Ubijalsko! Logo pa narejen iz napisa Slo-Tech Freak pa enga smajlija kokr so pr komentarjih! Tist k si tole predstavlja ve kaj govorim!
Fruit of the loom so propadl pred dvema letoma. To, da Jeba1 tega ne ve, potrjuje, da so tajvanske majice enako kvalitetne, kot od kake priznane firme. Verjetno ste ze culi lansko raziskavo o izdelkih fishbone v slo trgovinah... Niso nasli niti enega originala...
Moj predlog:
Majica naj bo iz debelega materiala - kvalitetna. Some guy's name on it me ne zanima. Pa ce nalimate gor prvo stran slo-techa tud kul. Sej fajn zgleda.
Fruit of the Loom? Fishbone? Ma kaj to, Lacoste u über Pa namest krokodilcka Slo-Tech. Pa crna al pa modra barva rulajo, predvsem s ksnimi strupenimi crkami gor...