»

Nova anketa: še nosite zapestno uro?

Slo-Tech - V prejšnji anketi smo vas spraševali, s čim polnite vaš tiskalnik. Večina, oziroma 44% , še vedno najraje poseže po originalni kartuši oziroma tonerju, 40% glasujočih pa sami napolnijo kantice s črnilom/barvo ali pa kupijo cenejše nadomestke.

Ko mi v mojem najpogosteje uporabljanem tiskalniku zmanjka črnila/barve, naredim naslednje:
kupim originalno kartušo/toner44%
(340)
kupim cenejši nadomestek24%
(184)
ponovno napolnim kartušo/toner 16%
(121)
nimam tiskalnika12%
(93)
kupim nov tiskalnik5%
(37)
Skupaj glasov: 775


Tokrat je anketa sproščujoče petkovo obarvana. Zanima nas, koliko vas sploh še nosi zapestne ure?

60 komentarjev

Slo-Tech specialni predogled majic

Slo-Tech - Poseben predogled novih Slo-Techovih majic, ki jih ekskluzivno samo za naše uporabnike na skrivnem mestu v Sečovljah prodajamo za 2.500 SIT za kos. Ženske - z ZelenoKvadratnoGlavo(tm) dekletko v velikostih M in L ter za moške predstavnike z ModroKvadratnoGlavo fantka v velikostih XXL, XL in L. Če kjerkoli zagledate koga, ki pod pazduho skriva velik paket, v katerem bi lahko bile majice, ga hitro pobarajte, ako vam jo lahko proda. Na voljo jih je le omejeno število, če pa jih kaj ostane, jih bomo kasneje legalno prodajali tudi na Slo-Techu.

Slo-tech majica spredaj

Slo-Tech majica zadaj

Slo-Tech majica v naročju

26 komentarjev

Pisani ventilatorčki

Bolje več kot malo.

vir: Overclockers Cafe
Overclockers Cafe - Ventilatorje z vgrajenimi svetilnimi telesi lahko najdemo v skoraj vsaki trgovini z računalniško opremo. Ponavadi na njih svetijo LED diode ali hladne katode, ki v našem predelu Evrope še niso doživele razcveta. Zelo zanimivi pa so "pisani ventilatorji", ki svetijo v več različnih barvah. Da pa bi dokazali, da ventialtorji niso le "lepi", temveč tudi dovolj močni, so z njimi ohladili procesor, na katerem je čepel SLK 800. [:D]

1 komentar

Majičke v prodaji!

Slo-Tech - Končno ste lahko dočakali dan, ko bo Slo-Tech prodajal svoje majice. Za začetek jih bomo prodali petdeset. Če hočete imeti Slo-Tech majico, pošljite e-mail na naslov hocem_majico_takoj@slo-tech.com in v sporočilo napišite:
  • Ime in priimek
  • Uporabniško ime
  • Polni naslov
  • Barvo majice (zelena, črna, modra)
  • Alternativno barvo majice (če slučajno prva izbira poide)
  • Tretjo željo za barvo majice (če slučajno obe ostali barvi poideta ;))
Aja, saj res - majice izgledajo takole:

Od zadaj...

...in od spredaj

Ko boste imeli Slo-Tech majico, se bodo babe kar limale na vas .
Cena, pravite? Skromnih tisoč in petsto sit. Z vračunano poštnino, se ve.

21 komentarjev

O majicah...

Jaz - Hja nekaj se definitivno premika, tako da smo začeli s prvimi anketami. Prvo je treba določiti osnovno barvo majic, na katerih bodo stiskani naši slogani. Verjetno bomo v prvo serijo vključili tri različne barve, tako da kar veselo izbirajte. V anketo sem vključil vse barve, ki so se mi zdele koliko-toliko primerne.

61 komentarjev

Še ena modifikacije miške

Bastardize - No, še ena modifikacija mišk prihaja z Bastardize.neta. Osnovne barve M$ Intellimouse Explorerja so se jim zdele preveč dolgočasne in so se ubogo miško odločili prebarvati v bolj agresivne barve. Ali vam je zadeva všeč ali ne presodite sami, meni osebno pa so kar nekako bolj všeč originalne barve. Kaj naj rečem... pač nisem velik ljubitelj (umazano) rdeče barve [;)].

5 komentarjev