» »

Xbox Live

Xbox Live

The Register - Po poraznih prodajnih rezultatih svoje konzole, Microsoft kani investirati milijardo dolarjev v spletno igričarsko stičišče, imenovano Xbox Live. Servis bo plačljiv, in to ne poceni: 34 GBP začetnega stroška (mečina [>:D] ), nato pa še vsak mesec 7 GBP. Hmm, malce čuden način za obujanje prodaje... Klik!

5 komentarjev

andrej ::

to igricarsko sticisce je malo vec kot simpl online igra. V bistvu bos mel slusalke z mikrofonom in vse igre, ki bodo podpirale XBOX Live bodo tudi to zadevo podpirale. To bi mo omogocalo, da bos med spilom kar govoril z drugimi soigralci. Nic vec tipkanja, ampak neposreden chat. Seveda bo to zadeva za broadband, zato je tudi notri mrezna kartica in ne navaden modem.:D

Je pa zadeva zelo zelo cool.

Ziga Dolhar ::

Res je, ampak je za slovenske razmere še vedno prej kot naložba v sredstva tole naložba v stroške. No, drugje je to 'morda' drugače, sicer pa bomo vidl, kako se bo obnesl.

FlyOnNet ::

Odvisno kako gledaš na stroške, kupovati konzole xbox-e in špile je sigurno tudi strošek. To je samo način igranja na "drugačen" način vsakega pa moraš plačati.

Ziga Dolhar ::

Ja, vsekakor so 'stroški' (v bistvu izdatki), vendar po samem nakupu konzole, če odmisliva elektriko :), nimaš direktnih stroškov, medtem ko jih z "liveom" imaš: mesečna naročnina. Toliko o tem :].

FlyOnNet ::

Ja seveda pa tukaj ne gre brez ADSL-a ali kabelske če si pa nasploh weboholik in pačuješ nonstop naročnino pa ni več panike če še malo igraš, potem je vse samo odvisno koliko hoče Mikrosoft. :(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj se zgodi ce drzava zapusti Euro

Oddelek: Loža
236917 (5353) Furbo
»

London

Oddelek: Loža
184719 (3540) AnriK
»

Športna ura Garmin Forerunner 210 HR

Oddelek: Kaj kupiti
51816 (1695) CrustyDOD
»

Nakup konzolnih iger?

Oddelek: Konzole
243636 (3115) anon2010
»

Igre za PS 3 zavvi.com

Oddelek: Pomoč in nasveti
7724 (626) gr33k3_

Več podobnih tem