» »

Test mišjih podlog

Test mišjih podlog

Blarg Overclocking - Ljudje ne vedo več, kaj bi še stestirali, zato so se (poleg prenašalca monitorjev ) spravili še na podloge mišk. Čeprav se zdi test podlog za miške malce smešna stvar, temu ni tako. Podloga za miško ima precej bolj pomembno vlogo, kot malce ponesrečen prenašalec monitorjev. Navadni uporabniki, ki uporabljajo miško bolj za klikanje v Wordu, Corel Draw-u in podobnih programih, gotovo ne bodo opazili razlik med dobro in slabo podlago. Razliko bodo opazili samo strastni igralci streljačin tipa Quake 3, UnrealTournament, Counter-Strike ali podobnih. Povejte mi, kolikokrat se vam je zgodilo, da so vas ustrelili/fragali, ker se vam je zataknil kolešček v miški. Če se vam to dogaja prepogosto, potem bi se naložba v boljšo podlogo kar obrestovala. Na Blarg OC so testirali nekaj podlog, ki so namenjene samo igričarjem. Pa še to: podlage so dobile precej nizke ocene (50- okoli 60 %), kar pa ne pomeni, da so slabe. Podloge so izjemno kvalitetne. Avtor navaja, da je izbira podloge stvar okusa, zato se ne zanašajte preveč na ocene.

11 komentarjev

hatch ::

Ta test je crap... manjka se polno podlog... od func, PMS,... do raznoraznih kuhinjskih desk. Manjka pa tudi se ena pomembna lastnost podlog -> durability (trajnost po slovensko?)

mojsterpeter ::

test podlog? - brezvezekdor je tko strasten igralec Q3 al pa UT si bo ubodu optično miš, podlogo bo pa sam poiskou po štacunah

slycer ::

Kuhinjskih desk? Bom probal poiskat ... :D

|klemen|(c) ::

Hatch, če si že mel kdaj ratpada al pa everglide v rokah pol veš, da je o trajnosti neumno govorit, k se ne zjebe niti za prasko. Js jo občasno perem tud v pomivalnem pa nima veze... 8-)

AntiC ::

Namest koleščka mam opitični senzor.. Supr dela.. :)

R0K ::

eh podloga... vazn da ni umazana.

NoUse4AName ::

|klemen|(c): ti si tisti ki neumnosti govoris, samo zato ker je everglide iz trde plastike se ne pomeni da se stvar ne izrabi.

hatch ::

Ancient? Opticna miska za igranje... dej pejt spat. Za igranje je pomembna enakomernost, ki je pri opticnih miskah ni.
Ce ne verjames.. lahko probas potegniti od enega roba podloge, do drugega in nazaj. Priti moras tocno do iste tocke... to poizkusis pri razlicnih hitrostih.

Everglidi (vsi novejsi) se zelo hitro obrabijo.. torej v 1-2mescih uporabe. Od tod tudi razlogi, zakaj jih je folk zacel obracat okol. Da ne govorim o raznoraznih silikon sprejih....

|klemen|(c) ::

rapsey ne pametuj preveč, imam dve everglide-ki... obe stari nekje eno leto, pa sta še obe skoraj takšni kot novi... sicer pa verjamem hatch-u, da so morda novejši modeli slabši, osebno še nisem videl takšnih primerov, ampak verjamem...

Baši ::

Moja optična miš ima zelo rada8-)bel list papirja zložen okoli ene stare podloge za miško.

Jeebs ::

Men pa ta link za test prime ne spljoh!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odločam se za nakup nove miške...

Oddelek: Kaj kupiti
482786 (1726) kotnikd3
»

Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
658620 (6235) Sc0ut
»

steelpad 4S ali icemat 2nd?

Oddelek: Kaj kupiti
241814 (1352) Dead_Eye
»

Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???

Oddelek: Kaj kupiti
392544 (1548) glinik
»

kero podlogo za misko

Oddelek: Kaj kupiti
181849 (1537) Macketina

Več podobnih tem