Forum » Loža » Za Pajota glede Win Xp RC1
Za Pajota glede Win Xp RC1
Cosmo ::
Pajo - kolko jaz vem Win Xp Rc1 NI! warez - tud ce bi hotel to kupit ne bi mogel (vprasanje ce posiljajo v SLO), pa tud stvar se da downloadat z MS serverja. Btw je blo v enem postu tud na dolgo in siroko opevano kak se ga crackne, kje se ga da downloadat, komu bi ga blo treba poslat itd pa ni nihce od adminov nic pripomnil...Zakaj se mi zdi da obstajajo dvojna merila in zakaj sem dobil prvo opozorilo?
lp
P.S Debato in par argumentov zakaj to NI warez si pa lahko ogledas TU
lp
P.S Debato in par argumentov zakaj to NI warez si pa lahko ogledas TU
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
- spremenil: Cosmo ()
PaJo ::
Ja to ze res da ni ta pravi warez, amapk tega tudi ne mores porodajta tako preko oglasov
V tem je samo blem
V tem je samo blem
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Programska oprema je lahko samo legalna ali nelegalna - warez. Je ali Ni. Nic ni vmes. Kolko pa je meni znano to ni warez in nisem edini ki tako mislim. Ce pa to ni warez potem se pa lahko prodaja isto mirno kot kdo drug prodaja svoje gate. Btw lepo bi blo da mi zbrises tisto opozorilo.
lp
lp
Ok... opozorilo bo zbrisano, samo da se bos resil zobate ovce bos pa moral primozu zatezit
andrej ::
To kar si ti delal JE bil warez. Ce lahko RC1 downloadas z MS streznika je to OK. Vendar, ne gleda kako si ga TI dobil, GA NE SMES DALJE dajat, kaj sele prodajat. To je bil problem.
Verzija, ki je dosegljiva na MS strezniku je legalna, vendar JE nihce ne sme dalje razpecevat brez izrecnega dovoljenja.
Verzija, ki je dosegljiva na MS strezniku je legalna, vendar JE nihce ne sme dalje razpecevat brez izrecnega dovoljenja.
Kar sem jaz delal je blo enako dajanju linuxa na cdje pa jih prodajat. A ma kdo kaj prodajanju cdjev z linuxom? Ne. S to zadevo je enako.
lp
lp
V tem je glih fora da ta zadeva ni enaka, zdaj glej ce se z nekom zmenis da mu bos posnel cd preko maila meni vseeno, samo ne oglasuj tega v nasih oglasih, ok??
Pizda sej pa so se eni celo ponujali da posnamejo komu itd pa niso bli kaznovani. Zakaj sn pol jaz dobu ta debiln naziv?
Zato ker si zelev prodajat, ce pa se ti nekdo ponudi da ti posname pa ni enako
V glavnem opravici se primozu pa bo sel tvoj naziv vstran
V glavnem opravici se primozu pa bo sel tvoj naziv vstran
Tukaj si poglej predzadnji post (capitanoss). Kaj sem pa jaz naredu drugega kot on da sem dobil ta privesek zravn? Sicer pa boli me kurac..Samo ce se grete pravila naj bojo enaka za vse..
distribucija linux-a in komercialnega OS-a ni primerljiva. Drugace pa se ze pri linux-u cuti komercializen. Dober primer je Suse, ki vec ne ponuja ISO-tov za download. Nasplosno pa veljajop za OpenSource programe bistveno drugacna "pravila" kot za komercialne zadeve.
Okoli zobate ovce pa ni problema. Vse kar moras naredit je, da se opravici in poves, da tega vec ne bos delal... vsaj tak prise v pravilih
Okoli zobate ovce pa ni problema. Vse kar moras naredit je, da se opravici in poves, da tega vec ne bos delal... vsaj tak prise v pravilih
Ne, pirati snemajo NELEGALNO programsko opremo. V tem je razlika.
Sicer pa je zadevo takoalitako resena.
Sicer pa je zadevo takoalitako resena.
kaj pa je to drugega kot nelegalna! Sam RC1 ze ni nelegalne, njegova distribucija pa JE, neglede kje bi ti to dobil...
ma kaki..se ne spomnis ko si rekel da lahko posljes par RC1 cdjev, ki jih bos dobil? No, jaz delam isto, s tem da si zaracunam nekaj za trud + obrabo burnerja + stroske za cd
Ya Basta
Ya Basta
Tomi ::
Ti nemogoča kombinacija zxy, glede na to, kar si napisal, si čisto upravičeno ovca. Kaj je res tako težko razumeti pravila?
Sicer pa, tudi če je freeware, ti ne smeš služiti na ta račun, lahko pa ga razširjaš. Ok?
Sicer pa, tudi če je freeware, ti ne smeš služiti na ta račun, lahko pa ga razširjaš. Ok?
metrodusa.blogspot.com
Jaz delam uslugo sebi in tistim ki nimajo hitrega interneta. Sicer pa kje pise, da ne smem sluzit?
Tomi ::
Ti ne delaš usluge tistim, ki nimajo hitrega dostopa do interneta, ampak celo poskušaš zaslužiti na njihov račun. Glede tega, za kaj pa ne bi smel zaslužiti, pa ti bo prepovedujejo avtorske pravice, ok?
metrodusa.blogspot.com
zzyzx: jaz dobim ORIGINAL zapakirane RC1 CD-je! Imam tudi _dovoljenje_, da jim DAM (NE prodam) komur hocem!
Zelo velika razlika je med tvojo prodajo in mojim dovoljenim ponujanjem!
Zelo velika razlika je med tvojo prodajo in mojim dovoljenim ponujanjem!
No, ce se jih pa lahko da komu se hoce se potem tud par kopij lahko naredi pa nebo BSA al pa kdo drug nic tezil Sicer pa s piratstvom se pa ne ukvarjam. Pajo: ja normalno, da morem se jaz tud met nekaj od tega ddd
Hehe... Ja ti kar mej od tega karkolihoces, samo fora je v tem da se po ne buni ce bos zobata ovca
Drugace pa mene osebno to ne moti, samo pravila so pravila
Drugace pa mene osebno to ne moti, samo pravila so pravila
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sergio-zakaj si zaklenil temo o kopiranju zaščitenih cd-jev? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 8351 (6402) | perci |
» | strange rules!?!Oddelek: Slo-Tech | 1136 (876) | SubOrbit |
» | zvezdice!!Oddelek: Slo-Tech | 1887 (1411) | _Mortal_ |
» | jep, še ena zobata ovca.. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7387 (5720) | lordgreg |
⊘ | Windows XP RC1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6193 (4916) | andrej |