Forum » Programska oprema » podnapisi za DivX filme
podnapisi za DivX filme
amhis-x ::
imam probleme s predvajanjem podnapisov, recimo programam bsplayer mi blokira že ko hočem odpret film, javi mi :
Access violation at 00000009.
Read Of address FFFFFFFF
Program WinDVD pa mi prikaže modri zaslon :(( in nevem kako napako, pol mi pa še sklopi zvočno kartico.
A je mogoče da je za vse to kriva zvočna kartica ( Forte media 801 PCI ), in katere programe mi lahko svetujete za predvajanje podnapisov ?
Access violation at 00000009.
Read Of address FFFFFFFF
Program WinDVD pa mi prikaže modri zaslon :(( in nevem kako napako, pol mi pa še sklopi zvočno kartico.
A je mogoče da je za vse to kriva zvočna kartica ( Forte media 801 PCI ), in katere programe mi lahko svetujete za predvajanje podnapisov ?
- spremenil: amhis-x ()
Kriko ::
Skoraj vsak predvajalnik zahteva podnapise ki ustrezajo njemu. Na internetu boš našel največ podnapisov za Micro DVD Player!!
Mene pa zanima če se kje dobi Slovenske podnapise???
Mene pa zanima če se kje dobi Slovenske podnapise???
Tzar ::
Probaj instalirati DivX codece se enkrat.Pa če INF update za chipset, odvisno katerega imaš. Moj kolega je imel podobne probleme z VIA chipsetom in SB Live. So mu tud filmi bluzil ipd. Pa je instaliral ta nove INF gonilnike in zadeva sedaj tece.
lp
lp
Življenje je lepo!
Kriko ::
Tzar: Kar se tiče problemov oziroma kompatibilnosti med Via chipsetom in SB Live imaš na Via internet strani popravek oziroma dodatek za kompatibilnost med tema dvema komponentama. Download-aju ga in ga enostavno inštaliraj!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podnapisi na Dvix! Kak?Oddelek: Programska oprema | 2235 (1838) | Borci |
» | The PlayaOddelek: Zvok in slika | 1902 (1544) | Binji |
» | DivX player za podnapise in cel zaslon!Oddelek: Zvok in slika | 2473 (1920) | zile |
» | DVD podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1325) | matevzm |
» | Podnapisi in avi?Oddelek: Zvok in slika | 2503 (2283) | matevzm |