» »

alo..

alo..

Monster ::

Ejte userji REd hata 7.1+ dejte mi nasplošno povejte vaše iskušnje z njimi in kak se obnesejo, hitrost, zaneslivost.. bal bla bla

aja pa še VI ko mate BeOS-a 5 pro gor kak je to kej glede instalacije, samega sistema.. opište ga no PO SVOJIH izkušnjah(oboje)

Lp
Ka zaboga...

simon ::

RH7.1 imam v sluzbi na stirih hardwersko dokaj razlicnih masinah in kar se serverskega dela tice ni nobenih tezav. Za workstation pa je bil do sedaj edino kar sem opazil, grdi fonti in je nekaj dela, da ti koncno zgledajo kolikor toliko ok.
So pa vse masine instalirane z SGI XFS (datotecni sistem), ki je po moje ena najboljsih stvari, ki jih je linux pridobil v zadnjem casu.

whatson ::

RedHat je dokaj zanesljiva in uporabnikom uporabna distribuca. Jaz em jo mel možnost pretestirati in povem ti, da se jo splača namestiti, še posebej če si začetnik.

Glede BeOSa,.. inštalacija je enaka, kot če bi instaliral nek program. Čisto simple. Programe najdeš na raznih straneh: www.bebits.com,... problem je edino, da je programov malo (precej manj kot pri UNIXU) in je nekaj hardwera nepodprtega.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

gkovac ::

hmmm whatson... tuki se jest nebi cist strinjal s tabo... po moje je Rh precej bolj primerna za bolj napredne in zahtevnejse uporabnike, za zacetnike pa je po mojem mnenju Mandrake najbolj primeren.
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

Gh0st ::

Red Hat je bolj za zacetnike (dosti wizardov, pomocnikov, graficna namestitev.....) je zanesljiv ampak resnicno zanesljiv edino ce ga administrira izkusen admin, ker ma Red Hat dost neuporabnih programov itd...

Ce rabis zanesljivost in ce mas ze kej dost izkusenj z linuxom, pol pa si rajs dobi slackware!

Sicer pa novi kernel 2.4x podpira dost novejse opreme, ravno tako XFree 4.x, in je vse skup velik lazje kar se tice hardware podpore....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
717787 (5324) opeter
»

Kaj je bolše windows ali linux? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
565641 (4396) MasterMind
»

Katera distribucija???

Oddelek: Operacijski sistemi
191821 (1459) Kiri
»

HOW TO: Poleg WIN2k se RedHat?

Oddelek: Operacijski sistemi
201829 (1655) twosocks
»

Kater paket Linuxa mi priporocate?

Oddelek: Operacijski sistemi
372348 (1827) Cr00k

Več podobnih tem