» »

Thermaltake Volcano7

Thermaltake Volcano7

X-Bit Labs - Thermaltake, pred dvema letoma dokaj nepoznano podjetje, se je uveljavil z izvrstnimi hladilniki Golden Orb, ki so kar naenkrat preplavili računalniski trg. Od takrat naprej se Thermaltake dobro drži in zelo pogosto nas presenti s kakšnim novim hladilnikom, novim dizajnom in podobnim. Tokrat sem na X-Bit Labsu nasel novico o novem Volcanu7. Hladilnik ima zelo dober dizajn in je naslednik zelo dobrega Volcana 6Cu+. Od svojega predhodnika se razlikuje po zmanjšani hitrosti ventilatorja in po regulaciji hitrosti vrtenja ventilatorja. Zaradi tega je hladilnik tišji, da pa to ne vpliva na hlajenje samo, je hladilnik malo večji. Novico si obvezno poglejte, če ne zaradi drugega, pa zaradi izgleda hladilnika.

3 komentarji

msmiha ::

Ubijalsko dober izgled. Upam, da bodo take tudi zmogljivosti:D

Mate ::

MSmiha... Zgleda res kul, zmogljivosti bodo pa pomoje dobre, saj je kuler sam večji. Pa še tih je... mislm, da bo to moj nasledn kuler :P

gaso ::

6cu+ je pa res vredu hladilnik ja... kišto postavš v sosednjo sobo, zapreš vrata pa se še vedno sliš ropot...sux - neki je hladit neki čist druzga pa skoz poslušat fen pod mizo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Athlon XP 2600+ nad 70° nato...

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
271531 (1049) Pyr0Beast
»

hladilnik za amd procesor socket am2+

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
172288 (1939) KuhaR
»

[Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
9417986 (15109) Wofk
»

kateri TT cooler

Oddelek: Kaj kupiti
8908 (818) shaman2

Več podobnih tem