Overclockers Australia - Na podstrani Overclockers Australia, ki se ukvarja z modificiranimi ohišji (PCDB) - to je galerija zmodificiranih ohišij - se je pojavila zanimiva modifikacija, ki ne vem, kam bi jo uvrstil. Ne vem, ali bi rekel, da je čudna, kitajska, indijska, vesoljska ali odštekana. Ocenite sami:
Celotna modifikacija pa tukaj.
Novice » Modifikacije » Nora modifikacija
reXor ::
Jst bi sam dodal da je ze mal prevec teh k***** modifikacij ohisij na s-t!
Ste full zakon sajt pa form mate tak da komi cakam da pridm domov pa grem na mail pogledat kdo je kej na formu napisu
Sam mal prevec vsakdanja tema je za ta "modifikacija"...
Brez zamere.
Lp
Ste full zakon sajt pa form mate tak da komi cakam da pridm domov pa grem na mail pogledat kdo je kej na formu napisu
Sam mal prevec vsakdanja tema je za ta "modifikacija"...
Brez zamere.
Lp
Switch ::
Čudno, jaz sem pa ravno hotel skritizirat slo-tech, da imajo premalo modifikacij Ena modifikacija kot novička na dan se prav prileže
rc-car ::
Tudi meni se zdi, da je prej premalo modifikacij kot pa preveč.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Boeing ::
dobrih stvari ni nikoli preveč...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Jeebs ::
Se pridružujem Boeing-ovem mnenju, ampak tale modifikacija je pa vseen kr neki. Ne vem no, men sploh ni všeč. Mogoče če bi bila iz druzga materiala pa druge barve...
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
alien-w ::
sej men tut ni usec, dal sem jo gor pa v bistvu zato, ker je tolk čudna. Da vidte, kakšne ideje ma folk vse... sicer pa je neke vrste moto Slo-Techa "Nova perspektiva računalništva" in če to ni nova perspektiva, potem pa tudi ne vem. Me boš poučil, kaj si ti pod tem rekom predstavljaš?
Boeing ::
alien: zdej si mi pa uzel besedo z jezika... ampak čist zares
meni osebno tudi ni kul, je pa zelo zanimiva modifikacija. še več takih wanna see.
meni osebno tudi ni kul, je pa zelo zanimiva modifikacija. še več takih wanna see.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
reXor ::
Ajde vredu ce vam to leze pol ql......
Ta clank mi je osebno zlo vsec k te modifikacije so skos ene in iste.....pleksi steklo,par ventilatorjev,kera Led dioda, vodno hlajenje,...Ta pa ni!
Men osebno je ql k je alien to objavu....neki novga sam k pol nabasete se nevem kolk linkov zraven.To me nekak moti.
Ta clank mi je osebno zlo vsec k te modifikacije so skos ene in iste.....pleksi steklo,par ventilatorjev,kera Led dioda, vodno hlajenje,...Ta pa ni!
Men osebno je ql k je alien to objavu....neki novga sam k pol nabasete se nevem kolk linkov zraven.To me nekak moti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blackmesa HL2 ohišjeOddelek: Novice / Modifikacije | 3211 (3211) | EjTi |
» | Modifikacija ohišja na profesionalen načinOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1364 (1060) | frenk |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3098 (2070) | sidney |
» | Nora modifikacijaOddelek: Novice / Modifikacije | 2125 (2125) | Jeebs |
» | Katero ohisje ma vent. na stropu oz dimnik??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1361 (1182) | zvitorepec |