Forum » Zvok in slika » PC-TV
PC-TV
ahac ::
Tole sem sicer že vprašal v 'Pomoc in nasveti' ampak nujno rabim pomoc.
Imam prolink geforce 2 mx, ki ima RCA izhod za TV, ampak moj TV ima samo vhod za navadno anteno. A se to da kako povezat a ne?
Imam prolink geforce 2 mx, ki ima RCA izhod za TV, ampak moj TV ima samo vhod za navadno anteno. A se to da kako povezat a ne?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Kaiser ::
Ena opcija je ce imas videorekorder, ki zmore video signal spremeniti v takega, da pase na antenski prikljucek. Video signal je treba modulirati. To pomeni, da signal "nalozis" na nek visokofrekvencni signal, ki je tako primeren za oddajanje (gre po zraku). S tem se nikar ne ukvarjaj, ker te stvari se starim stromarskim sabljam delajo preglavice (VF signali so zelo zajebani za karkoli poceti z njimi).
Druga moznost je, da odpres TV in najdes tocko, kjer je tudi ze TV signal demoduliran (mislim, da je to potem navaden video signal) in signal s kartice preko preklopnika povezes nanj. Vendar to spet zgolj teoretiziram, ker se sam se nisem s tem nic ukvarjal.... Je pa mozno...
Tretja moznost: kupi si en cheap (rabljen) videorekorder. Mal vpras na kaksnem TV servisu.
Druga moznost je, da odpres TV in najdes tocko, kjer je tudi ze TV signal demoduliran (mislim, da je to potem navaden video signal) in signal s kartice preko preklopnika povezes nanj. Vendar to spet zgolj teoretiziram, ker se sam se nisem s tem nic ukvarjal.... Je pa mozno...
Tretja moznost: kupi si en cheap (rabljen) videorekorder. Mal vpras na kaksnem TV servisu.
Znida ::
Itak da se da! Pejd v kakšno trgovino z elektroniko(Conrad?!,HTE,...) pa vpašaj če imajo VIDEO MODULATOR! V konadu ga majo ziher(mam klele katalog). Cena: okoli 5000 SIT!
Druga možnost: prodaj mi Tvoj GEforce MX
Druga možnost: prodaj mi Tvoj GEforce MX
Znida ::
Napajanje lahko dobis iz racunalnika( mislim, da je 5V )ali pa iz adapterja, pol pa en koaksialni kabel potegni do televizorja pa nazaj (no ja :-) ) pa prikljuci gor composite gor pa audio pa bo delal!
A si tega kupu:
Če si tega boš mogu malo spajkat, ali pa če enmu rečeš ki zna(če ne znaš)!
A si tega kupu:
Če si tega boš mogu malo spajkat, ali pa če enmu rečeš ki zna(če ne znaš)!
Stvar je zdaj priklopljena ampak v nastavitvah v Winsih ne zazna TVja.
A se da to kaj popravit (npr. z kakšnim programom, ki bi poslal signal na TV)?
A se da to kaj popravit (npr. z kakšnim programom, ki bi poslal signal na TV)?
VASkO ::
daj gor druge gonilnike, sam sem ugotovil, da z verzijami nad 6.31, na mojem gf2mx s tv-out ne razpoznajo tv modula, z verzijo 6.31 pa dela vse lepo.
VASkO: Mi lahko prosim pošlješ gonilnike na ahac@email.si ?
Ko sem istaliral gonilnike z Nvidiine strani sem dobil 16 barv na monitorju.
Na Tv vidim samo črno sliko.
Ko sem istaliral gonilnike z Nvidiine strani sem dobil 16 barv na monitorju.
Na Tv vidim samo črno sliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava S-VIDEO na TV (antenski priklop)Oddelek: Zvok in slika | 2356 (2166) | danix1 |
» | transformatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1133 (1001) | Azrael |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1725 (1462) | flipflop |
» | Program/Hack za OC GF2MXOddelek: Zvok in slika | 1438 (1174) | eraserr |
» | povezava PC-TVOddelek: Pomoč in nasveti | 1542 (1392) | Alex |