» »

Prodaja X-boxa

Prodaja X-boxa

CNN - Prodaja X-boxa je stekla in srečneži iz čezoceanskih držav se že lahko zabavajo z najnovejšo konzolo in nekaterimi naslovi, ki so jih podjetja spisala prav za X-box. S prvo prodajo pa so nastopile tudi majhne težave, saj je imel Microsoft kar nekaj problemov s podporo za kupce. Težave so se odražale v kar dolgih čakalnih dobah za zamenjavo defektne konzole. To pa nikakor ni vplivalo na blagodejne odzive kupcev. Gotovo so to samo začetne težave Microsofta, ki jih bo le-ta poizkušal čimprej odpraviti.

8 komentarjev

andrej ::

hehe, s*** happens|O
Res pa je tudi, da se za slabe izkusnje hitreje slisi kot pa dobre...

Eh, glavno da moj XBOX dela brez problemov:)

slycer ::

Heh Andrej, saj slabih izkušenj je pri Microsoftu več, kot pa dobrih |O

andrej ::

ce ti tak pravis:D

andrej ::

slycer: poanta mojega posta je bla v tem, da ce 200 ljudem zadeva ne dela se cuje vse po netu. Ce pa jim 1.300.000 brez problemov pa nikjer na cujes obeseno na zvon. A vidis kje novico, da XBOX vec kot 1.000.000 ljudem dela odlicno?

To ne gre samo za MS ampak za vse. Ce nekomu nekaj ne dela se cuje bistveno dlje, kot pa ce dela!

THeH0g ::

Morda se bo pa M$ pri XBOXu končno naučil, da je potrebno bolje testirat stvari, ker pri konzolah service packi enostavno ne bodo popravili slabega mnenja.

No ja, PS2 über alles bi rekel :P, zato ga ne zamenjam za nobeno X šatuljo.

slycer ::

andrej vem, samo fora članka ni to, da ima Microsoft tako proizvodnjo, da pridelajo določeno ševilo defektnih primerkov. Članek na CNN se tiče predvsem Microsoftove podpore za kupce, ki je, kolikor sem jaz prebral, malone obupna, saj je folk čakal ogromno časa, da so jim defektno konzolo zamenjali z delujočo. 0:)

BigFoot ::

no jest sem bil dele 3 tedne čez lužo, tko da sem obe konzoli kar dobro stestiral. zaključek: x-box seka, samo več iger bi rabil. PS2 ja prow tko cool, njegovi prednosti sta pa v tem da ma več iger (tud vse za PSX) in pa DVD player. kaj bi kupil jest ce bi kupoval? verjetno x-box

andrej ::

THeH0g: Ti lahko to pravis, ker ce XBOX-a nisi probal. Jaz se igram z obema - PS2 in XBOX pa mi je XBOX dosti bolj pri srcu. BigFoot je prav povedal :) Edino, za XBOX se dokupi samo DVD remote da lahko spilas filme. Hja, MS ni del DVD konzorzcija tako kot Sony zato MS mora placat licenco Sony pa ne. Ravno zaradi teh licencnih razlogov je potrebno kupit poseben DVD remote, da lahko predvajas DVD filme.

Rad pri poudaril, da sta obe konzoli dobri. Sami ne zastopim folka, kak lahko ze zdaj pljuva po XBOX-u pa se ga niti na 100 km niso vidli. Kaj malo se prej informirajte pa probajte kak spil spilat in ne bit samo zatreskani v svoj nintendo, PS2, al karkoli ze!!!

slycer: saj razumem. Poanta mojega posta pa je bla, da ce je pri parih ljudeh podpora slaba se to takoj cuje. Ce pa je miljon zadovoljih pa NE. To je vedno tak! Jaz poznam primer, ko so konzolo dobli v par dneh. Eden je celo dobil dve - eno direkt iz MS-ja drugo pa pri prodajalcu kjer jo je prej kupo... Torej, VSI NISO cakali tako dolgo. Samo nekaj... Iz te novice pa je slisat kot da so vsi cakali nevem kako dolgo... To novico bi lahko zlahka obrnil v: "Miljon zadovojnjih strank in samo 200 nezadovoljnih" pa bi lahko vse povedal isto, ucinek pa bi bil custo drugacen...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

X-Box prinaša izgubo!

Oddelek: Novice / Ostale najave
192587 (2587) Ziga Dolhar
»

Prodaja X-boxa

Oddelek: Novice / Igre
82009 (2009) andrej
»

Ime X-box v rokah Microsofta

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
72140 (2140) element
»

PlayStation 2 kot nadomestek za PC

Oddelek: Novice / Konzole
72792 (2792) ||_^_||

Več podobnih tem