Australian IT - Po Oknih XP pa še X kocka: od 15. novembra so jih prodali kar milijon in pol. Se vam zdi nizka številka? No ja, primerjajte to s sedemnajstimi milijoni Oken XP. Zanimivo razmerje.
Še hecen podatek: po podatkih NPD Group-a, je število prodanih iger na posamezno konzolo znašalo tri izvode. I, kako pa ne, ko pa so nekateri prodajalci kot pogoj za nakup X-Boxa postavili še nakup treh iger (po izbiri prodajalca, da se ve). Eh, ta statistika.
Novice » Ostale najave » Še prodaja X-boxa
bf4ed ::
Ja najboljše da mi da prodajalec neke bedne igre .Raje ne kupim kaka jim je to taktika po njegovi izbiri brez veze.
andrej ::
nekateri so pogojevali 2 igri + kontroler. Spet drugi so prodajali samo pakete. To velja za online prodajo. V navadni trgovinski prodaji so prodajali samo konzole. Jaz sem svojo kupo brez igre.
btw: samo kaj ti bo konzola brez iger
aja, glede stevila XP vs XBOX... strojno opremo je bistveno bolj zamidno 'tiskat' kot pa CD-je?
btw: samo kaj ti bo konzola brez iger
aja, glede stevila XP vs XBOX... strojno opremo je bistveno bolj zamidno 'tiskat' kot pa CD-je?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okna 10 prehitela sedmico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 20449 (16859) | legice |
» | Naložil sem XP na obsoječe Win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1259) | vanromy |
» | Lastniki Windows XP, pozor!Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2642 (2642) | matter |
» | Oken XP kot vročih žemljic!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1768 (1768) | Tr0n |
» | Okna XPOddelek: Operacijski sistemi | 1095 (873) | _fim_ |