Modificiran napajalnik
vir: Tech JuiceNovice » Modifikacije » Za domače mojstre
Neandertalec ::
Kaj je bilo misljeno s trditvijo, da se poleti stroji najbolj grejejo? Ima to vezo s poletno vrocino ali z dejstvom, da so pocitnice in se jih goni bolj kot sicer?
SkyNet ::
Jaz mam napajalec na ohišju in ne v njem. poleg tega ventilator v napajalcu piha iz zadnje strani ven in ga ne vleče s sprednje strani. Tako se zniža temp sistema kar precej, ker imam midi ohišje in je drugače napajalec le par centov nad procesorjem.
Sam ljudje, posebej kakšni začetniki, dejte pazit, napajalnik obvezno izključite iz štroma. To niso heci, mene je enkrat pošteno zrukalo
Sam ljudje, posebej kakšni začetniki, dejte pazit, napajalnik obvezno izključite iz štroma. To niso heci, mene je enkrat pošteno zrukalo
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs
mrTwelveTrees ::
mam ze prevec slabih izkušnjah glede posege v napajalc, ok 1x sem bil sam kriv, za ostalo r neki...
povem pa neki; še noben napajalc ni tih ki ima 2 ventilarorja, ok razen uni ki stanejo 10.000 sit ali več, človek božji kam grejo cene...
povem pa neki; še noben napajalc ni tih ki ima 2 ventilarorja, ok razen uni ki stanejo 10.000 sit ali več, človek božji kam grejo cene...
Pyr0Beast ::
Ma in to hlajenje, napajalnik ni nč kriv, grel se bo pa čist enako, sam lahko da je tišji, reže (na napajalniku) so enake, zato sem i zdi da bo napajalnik še bol šššumel . Škoda denarja, bi blo bolš tist ta star vent in napajalnik spucat.
Mam pa tud jaz nekaj slabh izkušenj s tem.
Sem enkrat (seveda ugasnjen) nap. odpiral pa sem se dotaknu tistih kondenzatorjev in mi je skor roko spalilo.
Zadnč pa sem disk prključeval pr pržganem rač.
pa se je tako zabliskalo in počlo, da sem skor pomislu da sem skuru napajalnik. nap. je delal pol ko sem ga izklopu iz omrežja in prklopu nazaj. aja pa ko je omenu užitke
____bzzzzzzzp pok__!
Mam pa tud jaz nekaj slabh izkušenj s tem.
Sem enkrat (seveda ugasnjen) nap. odpiral pa sem se dotaknu tistih kondenzatorjev in mi je skor roko spalilo.
Zadnč pa sem disk prključeval pr pržganem rač.
pa se je tako zabliskalo in počlo, da sem skor pomislu da sem skuru napajalnik. nap. je delal pol ko sem ga izklopu iz omrežja in prklopu nazaj. aja pa ko je omenu užitke
____bzzzzzzzp pok__!
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7444 (5853) | solatko |
» | Napajalnik - hlajenje ohišja.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1493 (1270) | Rippy |
» | napajlnik in ventilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2310 (1973) | Pyr0Beast |
» | Odprto ohisje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1386 (1023) | TESKAn |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3615 (2880) | SkIDiver |