» »

Program za e-trgovino

Program za e-trgovino

MiHec ::

Zanima me kateri program uporabiti za izdelavo e - trgovine.Pa naj bo bl trotelziher:\
PaintBall rules!

lordgreg ::

si že kaj iskal tukaj? poskusi..

V mislih sem imel kaj bolj preprostega....Takega da ni potrebno znanje programiranja ampak da ti že vse samo zgenerira.....:)
PaintBall rules!

erm.. saj vem.. zato sem, ti pa dal ta naslov!

PRiMoZ- ::

Ja odvisno kako rabiš PHP, Perl, ASP, potem pa poglej malo:
php.resourceindex.com
www.cgi-resources.com
www.aspin.com - za ASP
hotscripts.com

Pa bol na izi kot maš tukaj ne boš nikjer našu. :)

iBojan ::

Mihec kaj bi pa ti prodajal v e-trgovini ;) Veš, da je tako zadevo treba legalizirat in tako :( ali pa misliš narediti kako piratsko e-trgovinico ;))

lp, _GeS_

simon ::

Trotlziher je samo to, da si pri nekomu ki ze ima narejeno resitev najames prostor, oz. ti nekdo naredi trgovino. Tako bos (ponavadi) samo preko brkljalnika vanjo vnasal opise in slike izdelkov in urejal narocila.
Drugace ti lahko iz lastnih izkusenj povem, da tako komercialne kot nekomercialne resitve obljubljajo enostavnost in prilagodljivost, kar pa je le maska. Na koncu rabis kar nekaj znanja in dela, da postavis spodobno trgovino. Ce si ne mislis sluziti kruha s postavljanjem trgovine ti priporocam da zadevo kupis.

Yohan del Sud ::

Kot lastnik ene take štacunce ti svetujem da malo pogledaš po drugih štacuncah, poizveš kdo in kako jo je naredil, ter možnost nakupa osnovnega paketa. Z malo sreče boš prišel za kakih 100 jurjev skozi, s tem da se boš moral sam naučiti zadevo prilagoditi do neke mere, naučiti osnov baz podatkov, administrirat skripte...
Jaz sem dal študentu programerju 2000 DEM za kompletno izdelavo, vendar nisem povsem zadovoljen (pri določenih brskalnikih se pojavljajo težave). Poleg tega se je vdrl v zemljo ;( in se zato sedaj trudim (ob manjši pomoči svojega linux admina) zadevo vzdrževat sam.
www.strancar.com

kaj takega bi lahko bilo zelo zanimivo,... in veliko bolj ceneje kot 2000DEM, recimo 1000 ali še manj.. odvisno od dela, zahtev in podobnih stvari... administracijski menu.... karkoli želite... obljubim, da bom cenejši od konkurence in da bom zadevo izpeljal do konca!

Yohan del Sud ::

Še vedno ti lahko ostane kaki Biztalk ali MS Commerce Center če ti gnar gleda iz gat...:D

če pa ti samo špeh gleda iz gat pa sem še vedno jaz tukaj :D

Bom v:Pzel na Znanje
PaintBall rules!

lepo... :}

Hlod ::

cist tko BTW: moja seminarska za maturo 2001 tukaj, vsebuje tudi administrativni del s katerim urejas narocila, dodajas izdelke v bazo, ampak ne bi dal tuki linka (ce te zanima mi sporoci)
-instalacija: bolj enostavna ne more biti (ce si ze kdaj zalavfal linux.)
-varnost: SSL itak
-uporaba: vse preko www vmesnika (razen instalacije)
-uporablja PHP in MySQL
-cena: zlo pocen...

dodatne informacije: mail

Hlod.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cene iger za konzole v 90ih ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
6014263 (11696) bambam20
»

sp za sestavljanje računalnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9315764 (11990) zee
»

Jugoslavija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8823141 (17986) Aston_11
»

Splet (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
666261 (5142) Adrijan0
»

spletna prodaja (strani: 1 2 )