Forum » Programska oprema » corel10
corel10
full ::
A že kdo dela s korlom 10? Me zanima, če ma kakšne težave z njim. Recimo s fonti, al pa še kaj druzga. Men pri kopiranju teksta vrže v drug font.
Kak pametn nasvet, pa ne tazga da naj delam u ilustratorju, so korla kupl u službi. Thanks!
Kak pametn nasvet, pa ne tazga da naj delam u ilustratorju, so korla kupl u službi. Thanks!
OrlyTM ::
Hja ... Corel 10 je spet ena izmed Corelovih cvetk. Žužkov tok, da cela doza pipsa nebi zalegla. Novi C10 ima eno "funkcijo", ko avtomatsko preklaplja jezik tipkovnice ... mucho na živce in zelo moteče.
Poglej pod Tools/Options/Workspace/Text ... maš eno opcijo Auto-Keyboard Switching ... to odpravi da sam preklaplja .. sam pol pa pridejo drugi problemi. V glavnem, če imaš možnost, še uporabljaj 9ko. Jaz sem žal že preconvertal skor vse fajle in ne grem več nazaj, pa bi šel z veseljem.
aja, na corel.com majo tud en service pack.
lp
OrlyTM
Poglej pod Tools/Options/Workspace/Text ... maš eno opcijo Auto-Keyboard Switching ... to odpravi da sam preklaplja .. sam pol pa pridejo drugi problemi. V glavnem, če imaš možnost, še uporabljaj 9ko. Jaz sem žal že preconvertal skor vse fajle in ne grem več nazaj, pa bi šel z veseljem.
aja, na corel.com majo tud en service pack.
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
whatson ::
zgleda da nisem edini, ki se je na hitro znebil "novega" corela 10... še kar nekaj service packov bo potrebno narest, preden bom končno sprejel to verzijo.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Hja .. sam ta service pack res malo omili zadevo, enih par takih očitnih in zelo motečih žužkov odprav. A vama tudi pušča smeti po predlogi ? Ctrl+w je zelo pogosta kombinacija :(
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
whatson ::
Orly: tako globoko v buge se nisem poglebljal, ker sem dotično zadevo reinstaliral po nekaj minutah uporabe...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Pravilna odločitev :)) Mene pa vedno žene sla po nečem novem ... pač, tak sem :)
Trenutno laufam XP-RC1 ... ;)
lp
OrlyTM
Trenutno laufam XP-RC1 ... ;)
lp
OrlyTM
sanmix ::
Jw+es mam pol pa vecjo sreco k pamet... Ce je res kar praute.... Skratka 10-ke ne morem zinstalirat! Pol lahko recem "I am lucki boy"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Windows XP sp1a] Kateri firewall za računalniškega analfabeta?Oddelek: Programska oprema | 1182 (989) | PlayTheGame |
» | Win2k in mala težavicaOddelek: Programska oprema | 1425 (1211) | andrej |
» | COREL 10-majhna napaka al pa ne vem kajOddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (1072) | Lunik |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5378 (4520) | andrej |
» | Windows 2000 search in šumnikiOddelek: Programska oprema | 1363 (1275) | OrlyTM |