» »

Slo-Tech Portorož 2001

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Heh, da ne boste mislili, da je te tekmovanje ostalo samo pri ideji. Nope, vsa stvar se trenutno pospešeno načrtuje in organizira. Glede na to, da je organizator FlipeR, je najbolje, da vam detajle pove kar on:

Hehe! Dragi moji, prišel je čas, da vas malce več obvestim o dogajanju okoli tekmovanja Slo-tech Portorož 2001, ki se je medtem prelevilo iz strgane zamisli ob pol treh zjutraj do dobro organiziranega dogodka, ki ga bodo spremljali tudi mediji! Prijavna skripta je v delu (je tako, Primož?) in kmalu se boste lahko prijavili na tekmovanje (različne kategorije), si poiskali prevoz, ipd. No takole... Tekmovalo se bo v sledečih kategorijah:
  • Najbolj overclockan računalnik (izračunan bo index za vsak računalnik, tako da ne bodo frekvenčno najhitrejši računalniki avtomatsko zmagovalci!)
  • Najlepši računalnik, tako zunanjost, kot notranjost (pač, če bo všeč žiriji, če ne pa nič... je kdo rekel podkupnina? )
  • Najhitrejši računalnik (ja, tu pa je vse odvisno od čiste hitrosti; zmagovalec bo nosil titulo lastnika najhitrejšega računalnika v Sloveniji za leto 2001! Kar v roke pljunit, pa na delo!)
  • Pljuvanje v daljavo (pač, lunijev predlog, po dolgem in prepričljivem lobiranju mu ga je uspelo uvrstit na tekmovanje ) - odpade v primeru močnega vetra!
  • X tekmovanje (PRESENEČENJE! Kar prijavte se, če ne, vam bo še žal!)
Nagrade naj bodo do tekmovanja skrivnost, povedal pa vam bom nekaj drugega! Zmagovalci dobijo POKALE! Zamislil&Zdizajniral jih je, kdo drug, kot jaz osebno, izdelal pa mladi umetnik iz Pirana! Če boste pridni, sledijo v kratkem slike (ko se dokopam kakega digit. fotoaparata). Tisti, ki boste ostali zaradi bolezni doma in ne boste prišli; ni panike, imeli bomo Web camero in prenos v živo vse 3 dni (petek, 2. marec-priprave; sobota, 3. marec-tekmovanje; nedelja, 4.marec-preganjanje mačka/LAN )! Udeleženci tekmovanja prejmejo tudi študentske bone za kosilo v obližnjem gostišču Pirat(njammm)! S kolegom delava uradno stran, kjer bodo vse stvari zapisane, tam bo link na Webcam, karta kako priti do Korotana... Na dan tekmovanja bodo tudi postavljeni smerokazi iz smeri Kopra, da se ne bo kdo izgubil. Primorski mediji so večinoma obveščeni, s TV Koper pridejo snemat, radiji bodo posneli oddajo, v ponedeljek bomo obvestili še nacionalko in POP-TV, računalniške revije, ipd. Vzporedno s tekmovanjem bo potekala se razstava računalniške grafike, tako da bo poskrbljeno tudi za videz prostorov! Za nedobudne pivce, ki bodo proti jutru željni spanja - nekaj vas lahko spi v prostorih kluba (pogoj je spalka, ker je kavč premalo za več, kot 3 osebe), ostalim pa lahko poštelamo sobe z zajtrkom za 2,5K SIT! Uff... mislim da nisem nič pozabil... V glavnem, prijavite se v čimvečjem številu in imeli boste možnost postati naj Slo-techer, medijska zvezda in lokalni kralj PCjev . Se vidimo na (danes) sončni Primorski, od 2. do 4. marca!

FlipeR


Pošteno, kajne ? Za konec pa še nekaj slikic prizorišča (mimogrede, lepotec v beli majci je FlipeR), vse svoje misli, ideje in pripombe glede tega dogodka pa lahko izrazite v tej temi na Forumu!

11 komentarjev

alien-w ::

8-O Zakon! Jest morm pridt! Kr TV pa Radio, pa kaj se vse? Matr ej! the best! Sergio, mas da gres, k ce ne gres, tut jest ne morm.:O

MRB0rYS ::

Men se pa zdi da so mal majhni prostori kolk bo pa osebkov?? Kaj če se bo kar trlo.... pa parkirplac je videti majhen no nevem ugotavljam po sliki sodeč.....

DrSergioDJ ::

hehe, jest itaq grem, samo, če bo tole še naslednje leto, oziroma, če bi blo rečmo nekje aprila, pol bi vi šele vidl, kva bi prnesu, amapk jebat ga. Drgač pa se tud men zdi iz slik razvidno mal malo placa ( morda; pričakujem kar velik naval ). hehe, pa še bratranca mam v portorožu, tko da bom lepo spal ;:))))

FlipeR ::

Ma jaz bom vesel ce se bomo guzvali... sicer pa racunam da okoli 35 ljudi ne bo imelo problema sedet za svojimi masinami hkrati!Vsekakor, upam da bo vsaj toliko tekmovalcev...pa sej konc koncev ocenjujemo racunalnik po racunalnik!!!!
Dej dej...:D

TESKAn ::

Sam upam, da mi starci ne bodo preprečli obiska...urg, kdaj je šele marec...upam sam, da ne bo pršla kaj matura vmes, k bom po***** totalno...

Filo ::

JEST BOM ZMAGU .............v pljuvanju (po horsu in po coca-coli mam vedno tak mastic). Za kisto moram pa itak sam se neonke pa pa ksn rocaj dobit, pol smo pa na hi-konicku. WHAHAHAHA :D:D:D

A je to zvenel prevec navduseno ?? NOP WHAHAHAHA

Čene bom pa prsu sam pogledat! hi hi:):D

Boeing ::

somebody stop FlipeR! >:D

mislim lejga fantje, če bo to res tko kot je raklamirano, pol bo zakon... kaj pa če bo kir osebek pršu iz kombijem, kam ga bote pa pol dal ?? Pa da ne bom sam kritizeru...dobra ideja tale contest...

Mate ::

Jah nice.. zdej rabm samo se prevoz za eno osebo... brez prtljage :)

JeDo ::

Fantje fantje, fino se mi zdi, da se nekj dogaja v slo-prostoru, sicer pa vam povem da je prostor res videti majhen ... ker recmo mi bomo en lanparty organiziral z 50+ folka pa mamo khmm reči piši dva košarkarska igriša pod streho rezervirana za to... to bo event bote vidl ... sicer pa popTV sux :)

lp JeDo

anxieux ::

kaj pa tisti ˝srečneži˝ k ne bomo mogl pridet na to fešto?
moj kompjutr je hotu kr harakiri nardit...(men pa tud ne ostane druzga):D

alien-w ::

mate, pa sej naju Sergio pele?! RAJT!?:O


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Raport iz Porotroža

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
102048 (2048) FlipeR

SLO-TECH PORTOROZ 2001 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1348798 (6673) FlipeR
»

Povzetek...

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
81873 (1873) DrSergioDJ
»

Pripravljam SLO-TECH shod

Oddelek: Pomoč in nasveti
221803 (1551) FlipeR

Več podobnih tem