Forum » Pomoč in nasveti » Nesramno resetiranje
Nesramno resetiranje
sleser ::
Imam nemajhen problem:
Zadnji teden se mi računalnik resetira, ko se mu zljubi, recimo, kar naenkrat med surfanjem po netu, pa potem enkrat med peko CDja, pa potem takoj, ko se računalnik prižge, ko se pojavi ikona od XP-ev.
Sem že formatiral disk, pa ponovno naložil XP in potem isto.
Potem sem probal dat gor Linux, pa se že med inštalacijo resetira, tko da to tudi ni šlo.
Kaj je zdaj tukaj narediti?
Zadnji teden se mi računalnik resetira, ko se mu zljubi, recimo, kar naenkrat med surfanjem po netu, pa potem enkrat med peko CDja, pa potem takoj, ko se računalnik prižge, ko se pojavi ikona od XP-ev.
Sem že formatiral disk, pa ponovno naložil XP in potem isto.
Potem sem probal dat gor Linux, pa se že med inštalacijo resetira, tko da to tudi ni šlo.
Kaj je zdaj tukaj narediti?
Scorpia ::
A maš kako žival doma?
Men se je skoz računalnik resetiral, dokler nism ugotovil, da skoz ko pes pride k men v sobo in se vedno vsede zraven računalnika in lepo pritisne tipko reset z repom...
težavo rem rešil z lepilom, da se neda kar tako pritisnit
Drgač pa si inštaliri mother board monitor al fan speed, pa preveri kolk stabilne linije imaš!
Men se je skoz računalnik resetiral, dokler nism ugotovil, da skoz ko pes pride k men v sobo in se vedno vsede zraven računalnika in lepo pritisne tipko reset z repom...
težavo rem rešil z lepilom, da se neda kar tako pritisnit
Drgač pa si inštaliri mother board monitor al fan speed, pa preveri kolk stabilne linije imaš!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izginjajoči prostor na disku...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (861) | mAXTER |
» | PC se ne žažene oz. se po nekajkratnem resetiranju (ABIT NF7; AMD2500+)Oddelek: Strojna oprema | 1576 (1353) | Pyr0Beast |
» | računalnik se mi resetira med delomOddelek: Pomoč in nasveti | 2174 (1628) | gpetrov |
» | Zakaj se mi računalnik resetira?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3526 (3143) | c3R4R |
» | Problem z BLUE SCREEN-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1941 (1553) | kuglvinkl |