Forum » Programska oprema » MSN Messenger 7
MSN Messenger 7
Maribor ::
Pozdravljeni !
Pred nekaj časa nazaj sem si potegnil najnovejšo različico programa MSN Messenger (7). Težava pa je v tem, da nimam orodja za risanje, drugi pa ga imajo. Imam občutek da se ežava skriva nekje v Windowsih, a mi na kraj pameti ne pride kaj bi lahko bilo. Zagotovo pa se bo nekdo najdel, ki bo znal težavo odpraviti. Sem mu pa hvaležen že vnaprej !
Lep pozdrav !
Pred nekaj časa nazaj sem si potegnil najnovejšo različico programa MSN Messenger (7). Težava pa je v tem, da nimam orodja za risanje, drugi pa ga imajo. Imam občutek da se ežava skriva nekje v Windowsih, a mi na kraj pameti ne pride kaj bi lahko bilo. Zagotovo pa se bo nekdo najdel, ki bo znal težavo odpraviti. Sem mu pa hvaležen že vnaprej !
Lep pozdrav !
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
cekr ::
To sploh ni najnovejša verzija. To je samo njena testna verzija.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16563 (8004) | gslo |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2627 (2049) | krneki0001 |
» | MSDNAA win7 ponoven installOddelek: Operacijski sistemi | 3635 (3263) | pijavka |
» | Izpraznitev prostora na disku COddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (904) | kixs |
» | Firefox 0.10.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6893 (6893) | CaqKa |